Page content

Wie is Kaj de Vries?


kaj de vries 2

 

Mijn naam is Kaj de Vries en de oprichter van praktijk Herstart je gezondheid waar ik met groot mensen van uiteenlopende klachten af help.

Mijn verhaal begon rond mijn 14e, ik werd langzaam ziek. Vermoeidheid, spierpijn, darmklachten, hoofdpijn en huidklachten waren mijn kern klachten en regulier werk hield ik niet vol. Ik besloot daarom al jong om ‘internet ondernemer’ te worden en startte op mijn 18e de eerste Nederlandse webwinkel in LED lampen leditlight.net. De website zette meerdere miljoenen om in een paar jaar waarna ik het verkocht om vervolgens VirtualPopstar.com te starten. Een internationaal actieve ‘community game’ voor tieners die inmiddels ruim 100.000+ leden heeft.

De drang om te weten wat nou aan de basis lag van mijn fysieke gezondheidsklachten dreef mij er in mijn vrije tijd toe om continu onderzoek te doen. Onderzoek naar het antwoord op de vraag ‘waarom voel ik mij ziek’? Vele boeken en website’s zijn verslonden.

Meer en meer ben ik mij gaan verdiepen in alle mogelijke oorzaken van de vele onduidelijke chronische klachten die sprongsgewijs de overhand namen in niet alleen mijn leven, maar in onze hele maatschappij. In 2012 stelde het CBS vast dat 45% van de Nederlandse bevolking chronisch ziek is. Waarom? Wij zijn toch zo slim, de wetenschap heeft toch overal een oplossing voor, waarom maken de huisartsen en ziekenhuizen ons niet beter? Waarom kunnen zij geen antwoorden geven op onze vragen, antwoorden waar wij wat mee kunnen?

Inmiddels heb ik mij 10 jaar in deze materie verdiept en weet ik dat, helaas, de schaduwzijde van onder andere de voedings-, telecom-, landbouw-, en natuurlijk de farmaceutische industrie, grote gevolgen heeft voor het goed kunnen functioneren van ons immuunsysteem. Wat ons vervolgens weer vatbaar maakt voor chronische infecties met schimmels, virussen, parasieten en bacteriën die de directe oorzaak zijn van onze ‘symptomen’ en ‘ziektebeelden’. Ik ontdekte onder andere dat een schimmel met de naam ‘Candida’ de grootste en door de farmaceutische industrie meest verzwegen factor is in het ontwikkelen van een breed scala aan ziektebeelden en fysieke klachten.

boek_candida_bronvanziekte1

Daarom besloot ik over Candida een boek te schrijven. Niet lang daarna produceerde ik met behulp van diverse artsen en specialisten een informatiefilm. De film is gratis te zien op doktercandida.nl waar je tevens mijn boek als eBook versie kunt downloaden. Het onderzoek naar Candida heeft mij persoonlijk veel inzichten gegeven in de werkwijze van de medische industrie, die simpelweg een verlengstuk is van de grote farmaceutische bedrijven. Men kan hier rustig spreken van ongewenste belangenverstrengeling. Dat ik als nieuwkomer voor zo’n groot maatschappelijk probleem als Candida inmiddels veel aandacht krijg, wordt uiteraard niet gewaardeerd door de reguliere farmaceuten en wordt beantwoord met belachelijk makende artikelen op site’s zoals kwakzalverij.nl. Site’s die hun bestaansrecht menen te kunnen ontlenen enkel en alleen door iedereen met een andere visie dan de goedgekeurde farmaceutische visie belachelijk te maken.

Maar dat maakt mij niet uit en houdt mij zeker niet tegen want door Candida aan te pakken overwon ik een groot deel van mijn gezondheidsproblemen. Eind 2013 lukte het mij om volledig te genezen omdat ik niet alleen Candida onder de leden bleek te hebben, maar ook de ziekte van Lyme. Hiervan genezen lukte mij dankzij behandeling met de revolutionaire Fotonen therapie, die dankzij de schrijfster van een boekje over de ziekte van Lyme waar ik destijds nog mee kampte op mijn pad kwam. Sinds ik met deze pijnloze maar zeer effectieve behandeling na tien jaar ziek zijn eindelijk mijn gezondheid volledig herwon ben ik de koning te rijk en heb ik nog maar één doel voor ogen: anderen helpen hetzelfde te realiseren.

Ik ervaar het helpen van anderen als mijn nieuwe levensmissie. Mijn eigen onderzoek, trainingen op het gebied van gezondheid, ziekte en alternatieve geneeswijzen lopen altijd al als een rode draad door mijn leven. Het aanschaffen van de benodigde apparatuur en het hiermee leren werken om vervolgens mijn eigen praktijk te starten was dan ook onvermijdelijk! Sinds de oprichting van ‘Herstart je gezondheid’ leg ik en mijn collega’s ons volledig toe op mijn grootste passie, het onderzoeken van, informeren over, en effectief behandelen van gezondheidsproblemen, zodat onze cliënten, net als ikzelf indertijd, de ware oorzaak van hun klachten kunnen traceren en hun gezondheid kunnen herstarten.

Maak vrijblijvend contact met mij voor meer informatie of een afspraak.

7 reacties op “Wie is Kaj de Vries?


Comment author said

Door kimberley pex op 12 september 2015 om 18:08

Onvoorstelbaar, wat ’n verhaal. Prachtig ! Ik kreeg vandaag t boek thuis via bol.com , candida bron van ziekte, wat er allemaal door me heen ging ….ook misselijk geworden van t feit dat mensen zo vergiftigd zijn(incl.mezelf) wat een superboeiend boek. Ik had al veel gelezen over candida, maar dit boek slaat echt alles ! Geweldig Kaj wat je allemaal al hebt gedaan. I.d.d. iemand met de spirit, ervaringsdeskundige, leergierig enz. Waaauw . Ik ben vastbesloten het roer finaal om te gooien, na lange zoektochten,veel te hebben gelezen, vaak hevig teleurgesteld in artsen(sommige artsen zijn echte draken) en 35 jaar lang buikklachten, nu in rap thempo 29 operaties achter de rug. Ik ben 54, maar t is nooit te laat om te genezen. En Godzijdank–niet te vergeten– leef ik nog Dank je Kaj voor deze geweldige inspiratie ,hartelijke groeten en nog héél veel succes in jouw verder leven, Lichtwezen , om de medemens te helpen*** hartelijke groeten,kim.

 

Comment author said

Door Martin Brinckman op 12 augustus 2015 om 11:17

Hallo Kaj,
Het moet me even van het hart jou zeer te bedanken voor de behandeling die ik heb gehad en
mijn kwaliteit van leven significant heeft verbeterd met de fotonen en MMS therapie.
Het was een noodgreep, niet lekker, maar werkte wonderwel en nu moet ik zorgen het zo te houden.
Ik ga je E-boek nog eens lezen en zal op je site ook getuigen van mijn ervaring !
All the best en groet,

 

Comment author said

Door Kaj op 8 september 2015 om 11:42

Bedankt Martin, ik verbaas mezelf elke keer weer hoe makkelijk en snel mensen bij mij in de praktijk van extreme klachten af kunnen komen waar ze al jaren mee lopen. Het maakt me wel bozer dat al deze mensen al 10 artsen hebben afgelopen zonder hoop dus ik ga er zeker mee door, ik heb inmiddels geen morele andere keus meer.

 

Comment author said

Door christine op 4 juli 2015 om 00:43

He Kaj, ik heb echt bewondering voor jou ! Je bleef ondanks al jouw gezondheidsproblemen nooit bij de pakken zitten en bleef zoeken naar oplossingen tot je ze vond, super is dat ! En lang niet evident als je je slecht voelt. Kritisch, leergierig en dapper!
Zelf ben ik elektrogevoelig en ben 2 jaar erg ziek en werkonbekwaam geweest en heb al heel wat alternatieve dingen geprobeerd die toch wel mijn immuunsysteem op het rechte pad gekregen hebben. Ik zie ook duidelijk een link met candida, maar weet niet wat er het eerst was, de kip of het ei. Candida maakt me veel gevoeliger voor straling en straling maakt dat de candida tekeer gaat. Hoe dan ook, ik vermijd zorgvuldig alle vormen van straling (behalve de zon) evenals suikers (behalve fruit), geraffineerde produkten, E-nummers, pesticiden… en drink 2l water per dag en sindsdien ben ik heel veel beter en heb ik het werk kunnen hervatten. Helaas wel weer met de nodige straling erbij wat candida af en toe weer doet opflakkeren! Met mijn leefstijl en bioresonantie (ik heb zelf een F-scan en een Nes MiHealth en ga bij 2 therapeuten waarvan een met bioresonantie en elektroacupunctuur werkt en een met biofotonen) hou ik het min of meer onder controle. Jammer dat je zo ver woont. Succes in je verdere loopba(a)n(en). Je hebt het meer dan verdiend !

 

Comment author said

Door Kaj op 13 juli 2015 om 12:00

Bedankt!

 

Comment author said

Door Muna op 23 maart 2015 om 14:54

Hallo Kaj, waarom staan hier 0 reacties??? Ik vind het fantastisch wat je doet. Helemaal geweldig. Zelf ben ik ook al jaren aan het pionieren en kan me helemaal vinden in je zienswijze. Geweldige dat je van jouw ervaringen je missie hebt gemaakt. Of te wel, dat je je missie gevonden hebt, want ja, die was er natuurlijk al 🙂 Gefeliciteerd, ga vooral zo door met wat je doet. Omdat ik vorige week zelf bij een natuurgenezer ben geweest die hier ook mee werkt ben ik gaan zoeken op het internet na meer informatie en kwam ik jou tegen, zodoende. Dank voor je open en eerlijke verhaal.

Vriendelijke groet,
Muna

 

Comment author said

Door Kaj op 23 maart 2015 om 16:55

Hoi Muna, bedankt voor je enthousiasme. Deze pagina is er nog niet zo heel lang dat zal het zijn want ik krijg dagelijks e-mails van mensen die me bedanken voor de waardevolle informatie die hun leven positief heeft veranderd. Ga zo door!

 

Plaats een reactie


*


937502405