Page content

Kanker is een schimmel

Dit artikel gaat over Kanker en de vorming van tumoren en de rol van Candida bij dit proces. Geen fijn onderwerp voor velen, dat begrijp ik maar voor een ieder die met Candida te maken heeft, is dit belangrijke informatie, zodat we ons zelf kunnen beschermen, niemand anders zal het doen.  Kanker tumoren worden beschouwd als een reactie van het lichaam. Tumoren zijn ook een reactie, maar er zijn vele soorten tumoren . Waarom worden deze door het lichaam gevormd?

Volgens de officiële standpunten is het zo dat een verandering in de neoplastische ontwikkeling van cellen en de vorming van een tumor uit zichzelf kan ontstaan zonder dat dat men begrijpt waarom dit eigenlijk gebeurt. Het enige wat men eigenlijk doet om de oorzaak van kanker te verklaren, is constant het verband zoeken tussen trends in voeding en leefstijl, zoals eet een rook gewoonten. Om vervolgens tot de Conclusie te komen dat bepaalde stoffen of stressfactoren kunnen leiden tot vorming van tumoren in het lichaam. Men zegt dan: Roken veroorzaakt kanker, of ongezond eten veroorzaakt kanker, of straling veroorzaakt kanker. En natuurlijk is het verband in de statistieken duidelijk en kunnen we niet ontkennen dat het verband bestaat. Toename van mensen die roken, ongezond eten en veel stressen en het aantal kanker patiënten zijn duidelijk het bewijst dat het lichaam reageert. Maar waarom?

Waarom vormt het lichaam een tumor op cellulair niveau, wat is de trigger, waarom doet het lichaam dit? Regulier zijn hier geen verklaringen voor. In de alternatieve geneeskunde wijst men naar voeding of stress en psychische oorzaken en energieën die het lichaam kunnen ontstoren, maar nog steeds is er geen duidelijke verklaring waarom een tumor ontstaat en blijft groeien en ik zal je in dit hoofdstuk in zeer gemakkelijke taal uitleggen wat de werkelijke oorzaak van Kanker tumoren is.

Het is niet in 2 zinnen uit te leggen maar neem alsjeblieft de moeite om deze informatie te lezen, te begrijpen en helpen te verspreiden. Dokter Tullio Simoncini is een oncoloog uit Italië.

tullio simoncini
Een oncoloog is een Dokter gespecialiseerd in de behandeling van kanker. 10 jaar geleden heeft hij een revolutionaire ontdekking gedaan die de hele Kankerindustrie compleet op zijn kop kan zetten en vervolgens een behandelmethode ontwikkeld die 99% van alle tumoren binnen weken laat verdwijnen, nee het is geen wonder. Aan het eind van dit artikel zullen alle stukjes van de puzzel ook voor jou op zijn plaats vallen. Wanneer je de oorzaak van de vorming van tumoren erkent, blijkt de oplossing van het elimineren van tumoren veel makkelijker dan gedacht. Vanuit microbiologisch oogpunt is het volgens Dokter Tullio Simoncini namelijk altijd de Candida Alibicans schimmel die aan de basis staat van elke vorm van kanker, je leest het goed niet SOMS aan de basis staat maar ALTIJD op cellulair niveau aan de basis staat van de vorming van alle vormen van Kanker .

Zoals je in mijn film ‘Candida – bron van ziekte’ hebt kunnen zien en op deze website en dit boek hebt kunnen lezen is Candida een schimmel die wij allemaal bij ons dragen, in onze darmen en door een verkeerde voeding en leefstijl in de bloedbaan terecht kan komen. Waar het van nature absoluut niet hoort. En dat het zich daar in diverse organen kan nestelen. We spreken dan van een Chronische Candida infectie of Candidiasis. Door mij en vele andere simpelweg afgekort als het hebben van Candida. Mensen die zich bezig houden met dit fenomeen en zich zoals mij specialiseren in de oorzaken van Candida, voeding, medicatie, vaccinaties, stress, straling en meer begrijpen de omvang van het Candida probleem als geen ander. Meer dan 20% van de westerse bevolking leeft op dit moment met de gevolgen die onze leefstijl heeft op deze Candida schimmel.

En ook al kan Candida jaren sluimeren totdat het echt op begint te vallen dat je niet ‘gezond’ bent. En kan het soms tientallen jaren duren voordat organen tumoren beginnen te vormen, besef dat het probleem gigantisch is. 20% van de Nederlandse bevolking heeft naar schatting op dit moment een chronische Candida infectie. Dit betekent, dat alleen in Nederland al 3 miljoen mensen met een schimmel infectie rondlopen in hun bloed, een sluipmoordenaar waar de reguliere geneeskunde NIETS van wil weten. Een probleem wat je leven soms heel snel, maar soms ook tientallen jaren beetje bij beetje aftakelt. Zo langzaam en onopvallend, dat de ernst van dit probleem en de gevolgen hiervan totaal onderschat worden.

tumorHoe ontstaat een tumor? Om te begrijpen hoe een tumor ontstaat moet je eerst begrijpen hoe het immuun systeem werkt. Los van het verhogen van de lichaamstemperatuur (koorts) om het voor indringers zoals Bacteriën en Virussen net even wat onaangenamer en moeilijker om te overleven te maken, werkt het lichaam met rode en witte bloedcellen. Het zijn de witte bloedcellen die deel uitmaken van het immuunsysteem. Hoe helpen deze om indringers te verdelgen? Wanneer een witte bloedcel een pathogeen/ziekmaker tegen komt, blijft hij hier aan plakken en begint direct de ziekmaker in te kapselen.

Hij eet als ware het ziekmakende organisme zoals een bacterie, schimmel of virus op en verteerd hem. In de meeste gevallen sterft de witte bloedcel als gevolg hier van. Als je een erge virus of bacteriële infectie hebt, kan dit soms lang duren, of soms zelfs onmogelijk zijn en kan een infectie de overhand krijgen met uiteindelijk de dood tot gevolg. Iets waar we ons nu niet meer zo bewust van zijn, omdat dankzij antibiotica virus infecties gemakkelijk onder de duim gehouden kunnen worden. 200 jaar geleden betekende een virus infectie heel wat anders dan even naar de huisarts voor een kuurtje.
Goed, een virus of bacteriële infectie kan geen tumoren veroorzaken maar een schimmel wel. Alhoewel het is niet de schimmel zelf is die de tumor vormt, maar het lichaam. Een tumor is een reactie van het lichaam.

Waarom gebeurt dit? Wanneer de Candida schimmel zich begint te nestelen in onze organen treed er in eerste instantie een normale immuun reactie op. Witte bloedcellen vallen de Candida schimmels aan en eten ze op. Dit kan heel lang, lees jaren en soms tientallen jaren zo door gaan. Je hebt dan een constante strijd tussen de witte bloedcellen en de schimmels. Pas wanneer de schimmels dermate de overhand krijgen en de schimmel kolonies in de organen te groot worden, zet het lichaam zijn laatste redmiddel in. Het begint een nieuw soort weefsel te vormen om de schimmel kolonies in te kapselen en te isoleren om verspreiding van de schimmelinfectie te voorkomen en de tumor is geboren. Hoe snel het lichaam dit doet hangt af van vele factoren, waaronder ook erfelijke factoren. Geen lichaam is gelijk en soms gebeurt het binnen een paar maanden vanaf het begin van de schimmelinfectie of soms na tientallen jaren en in uitzonderlijke gevallen helemaal niet en sterft de patiënt uiteindelijk aan andere co-infecties als gevolg van jarenlange verzwakking van het immuunsysteem door de Candida.

 

Dit is bijvoorbeeld de reden dat ouderen extra gevoelig zijn voor virussen zoals het griep virus en een simpel virus soms dodelijke gevolgen kan hebben. Wat compleet in strijd is met het concept dat hoe ouder je wordt, hoe completer je immuunsysteem wordt omdat je na elke infectie meer antistoffen in je bloed opbouwt en je lichaam, met elke keer dat je ziek wordt traint, om hier zo snel mogelijk vanaf te komen. Mijn eigen visie is dan ook dat Candida doodsoorzaak nummer 1 is. Het is onvoorstelbaar wat voor een schade deze ellendige schimmel, die we al duizenden jaren bij ons dragen, kan veroorzaken onder andere ook door het lek maken van de darm. Ik heb geprobeerd met informatie op deze website, mijn boek en mijn film ‘Candida – bron van ziekte’ een begin te maken aan het begrip van hoe Candida werkt en wat de gevolgen zijn.

En dat een heel groot deel van alle chronische aandoeningen en ziekten hun oorsprong vinden in een Candida en lekkende darm probleem. Het lichaam vormt een tumor als laatste redmiddel om de schimmel infectie de baas te worden. Wanneer een Candida ‘kolonie’ te sterk wordt in een van de organen zal het lichaam in de meeste gevallen vroeg of laat uiteindelijk reageren door weefsel om de infectie te vormen als laatste poging hem onder controle te krijgen. En meestal lukt dit ook! Je moet beseffen dat mensen in hun leven tientallen keren succesvol tumoren vormen zonder dit te weten en dat deze, indien succesvol vanzelf verdwijnen. Mis gaat het echter wanneer zelfs dit laatste red middel onvoldoende blijkt te werken en zowel de schimmel kolonie als de tumor blijven groeien en groeien en groeien.

kanker is een schimmel candida albibans tumor

Links een foto van een doorsnede van weefsel met kanker tumoren. De witte plekken zijn de plekken waar je de Candia in de hoogste concentratie zal vinden. De witte plekken zelf zijn niet 100% Candida maar dus deels door het lichaam zelf gevormde kanker cellen. Rechts zie je een laboratorium kweek van zuiver Candida Albicans geïsoleerd uit ontlasting. Zoek te verschillen! Het inmiddels sterk verzwakte immuunsysteem is nu steeds minder in staat om de Candida schimmel ook in andere organen onder controle te houden. Met het gevolg dat uiteindelijk altijd ook op andere locaties in het lichaam tumoren worden gevormd (tenzij je voor die tijd overlijdt) om de schimmel infecties te isoleren. Dit is wat men uitzaaiingen noemt. Wat eigenlijk een fout woord is. Het woord uitzaaiingen suggereert dat het begin van tumor 2 afkomstig is uit tumor 1, als in een besmetting. Deze theorie is nooit bevestigt er is geen enkel bewijs gevonden dat een tumor zelf besmettelijk is omdat dit ook niet het geval is. Het is ook niet zo dat als je bloed krijgt van iemand met Kanker je zelf ook Kanker krijgt. Althans, niet in directe zin.

Natuurlijk komt met het bloed ook Candida mee, maar een gezond immuunsysteem hakt deze Candida binnen no time in de pan. Wetenschappelijk is er geen juist onderbouwde verklaring waarom uitzaaiingen ontstaan. De werkelijke reden is omdat de Candida die in 1e instantie tumor 1 vormde op dat moment al lang aanwezig is in de rest van het lichaam. Maar dat pas wanneer de situatie echt uit de hand loopt en het lichaam zijn laatste redmiddel in zet, ontstaat het gevaar dat op relatief korte termijn (maanden/jaren) de vorming van een tumor ook op andere plekken in het lichaam gaat gebeuren.

doodsoorzaken nederland

Candida Krusei, Candida Parapsilosis, Candida Glabrata, Candida Tropicalis zijn allen verschillende mutaties van Candida Albicans die ontstaan wanneer de Candida zich aan verschillende omstandigheden aan moet passen in het lichaam. Verschillende omstandigheden en immuunreacties lokken ook vele verschillende typen tumoren uit, en geen mens is gelijk. Het is ook waar dat sommige mensen genetisch gezien een veel grotere aanleg hebben tot de vorming van tumoren als anderen. Dit is ook wetenschappelijk bewezen. Omdat je genen, wat als ware de handleiding voor de processen in je lichaam bevat voor een deel bepalen wat de reactie zal zijn op langdurig aanhoudende schimmelinfecties. Het is dus NIET zo dat je genetische aanleg hebt om kanker te krijgen en je dus van te voren vast kan stellen dat je geen lang leven zal hebben. Absoluut niet, het geeft alleen aan hoe groot de kans is dat er tumoren worden gevormd indien Candida zich in je organen gaat nestelen. Nu kan ik nog uren door gaan over de verschillende type tumoren die er zijn, en het verband aan gaan tonen tussen erkende oorzaak van kanker en Candida. Maar als je net zoals mij bewust wordt van wat Candida eigenlijk is, zal het niet moeilijk zijn om ZELF de conclusies te gaan trekken en ‘the bigger picture’ het grotere plaatje te zien.

Image32Want Roken leidt niet tot kanker omdat tabaksrook kanker in je longen veroorzaakt. Nee het zijn de vele gifstoffen in tabaksrook die je immuunsysteem verzwakken waardoor Candida zijn kans kan grijpen om in de bloedbaan terecht te komen en vervolgens in je Lever of je longen voor een overgroei met tumor vorming kan zorgen. Het zijn niet de Suikers die Kanker veroorzaken. Nee overmatige suiker consumptie leidt tot Candida in het bloed, wat weer leidt tot kanker. Het is niet radioactieve straling, gifstoffen in het eten en drinken of andere immuun verstorende stoffen die leiden tot kanker. Nee het zijn deze stoffen die het immuunsysteem verzwakken met een Candida infectie als gevolg wat uiteindelijk in een aantal gevallen tot vorming van tumoren leidt. En bij de 1 is dit binnen een paar jaar, bij de ander na 30 jaar. En weer bij een andere helemaal nooit. Want kanker is een reactie van je lichaam op Candida. Er is trouwens al tientallen jaren een relatie tussen Kanker en Candida aangetoond. Namelijk dat bij 85% tot 95% van onderzochte terminale patiënten Candida in het bloed is aangetroffen. Waardoor de reguliere geneeskunde er tot op heden van uit gaat dat Candida in het bloed een gevolg is van een sterk verzwakt immuun systeem. Wat veroorzaakt wordt door Candida. Maar in werkelijkheid is het juist andersom. Het begint allemaal met een verzwakking van het immuunsysteem, waardoor Candida zijn kans grijpt, waardoor het lichaam uiteindelijk reageert met de vorming van een tumor.

chemo kanker candida

Reguliere behandelingen verergeren Candida
Er zijn 3 dingen die de reguliere geneeskunde doet om Kanker te bestrijden waarvan er eigenlijk maar 1 relatief veilig (maar niet doeltreffend) is en dat is de tumor er uit snijden. Hiermee wordt de hele tumor vorming verwijderd, maar wordt de oorzaak niet weggenomen. De kans is dan ook groot dat vroeg of laat ergens anders tumoren zullen worden gevormd in het lichaam. Methode twee bestaat uit de tumor bestralen met radioactieve straling. Deze straling dood al het levende weefsel inclusief de Candida en de door het lichaam gevormde tumor cellen.
Deze methode is nog gevaarlijker dan snijden omdat het erg moeilijk is ALLEEN de tumor te bestralen, omdat de straling ook al is het zeer goed richtbaar, wel je hele lichaam penetreert en je dus onvermijdelijk ook gezond weefsel boven en onder de tumor beschadigt. Vervolgens moet je lichaam zelf al deze dode cellen afbreken wat veel energie kost van je immuunsysteem waardoor Candida in andere plekken in het lichaam het weer makkelijker krijgt. Methode 3 is Chemo therapie. Oorspronkelijk uitgevonden om Kanker aan te pakken die niet weg gesneden of bestraald kon worden zoals bloed kanker.

Chemo kuren veroorzaken extreem veel en heftige bijwerkingen. Er wordt dan via een infuus een chemische cocktail van zeer agressieve cel dodende middelen in de bloedbaan gebracht. Die de tumor van binnen uit aanvalt. Het nadeel is echter dat ook veel gezonde cellen overal in het lichaam schade ondervinden. Chemo maakt alles eigenlijk alleen maar erger en de kans dat je lichaam de gevolgen van Chemo EN de Candida infectie op lange termijn overleeft is erg klein. Vaak wordt ook nog een combinatie van bovenstaande middelen gebruikt. Laten we schieten met hagel op het lichaam, misschien raken we wel wat kanker cellen!
Het is bespottelijk om te zien hoe cijfers verdraait worden. Wist je dat men spreekt over genezing van kanker door Chemo wanneer mensen 5 jaar na de behandeling nog leven, ongeacht of mensen dan nog kanker hebben of niet. Wanneer een patiënt terminaal is en dankzij reguliere behandel methoden 5 jaar later nog leeft gaat hij in de boeken als succesvol behandeld. Dit vertekend het beeld van de succes ratio van conventionele behandel methoden, die al niet best is, en in werkelijkheid dus nog veel lager is.

Terwijl de behandeling van een tumor zo simpel kan zijn! Dokter Tullio Simoncini heeft een zeer doeltreffende behandel methode ontwikkelt tegen tumoren en hier het boek Kanker is een schimmel over geschreven.

Volgens hem is de enigste manier om schimmels effectief te doden zonder dat er resistentie kan ontstaan het verhogen van de PH waarde waardoor het lichaam en het bloed minder zuur worden. Schimmels kunnen namelijk alleen gedijen in een licht zure omgeving en zullen sterven bij een meer basische omgeving. Dit is ook de reden dat ik tijdens mijn Candida Totaal Plan als een van de weinigen aandacht besteed aan het vermijden van de sterkst verzurende voedingsmiddelen zoals varkensvlees (en natuurlijk suiker) wat tevens de basis is van de zeer succesvolle eeuwen oude Ayurveda geneeskunst. Want het is niet alleen suiker die de Candida in stand houdt, hij moet ook een omgeving hebben waar hij in kan overleven. Echter de granen en suiker consumptie verzuurt het lichaam dermate dat dit zowel een milieu creëert waarin de Candida kan overleven als een voedingsbodem voor de Candida zelf.

Hoe eenvoudig een extreem doeltreffend kanker behandeld kan worden en al jaren gedaan wordt door Dr. Tullio Simoncini is werkelijk verbazingwekkend en hij verdient hiervoor, als je het mij vraagt, de nobelprijs. Een oplossing van natrium bi-carbonaat ook bekend als Baking soda/Bak poeder/Bak zout wat een sterk ontzurende werking heeft wordt direct in de kern van de tumor gespoten met een lange naald. Snijden is dus niet nodig. Doordat de Candida kolonie in het binnenste van de tumor sterft zal de tumor binnen enkele weken verdwijnen. Op plekken waar men niet goed bij kan komen of waar veel uitzaaiingen zijn, wordt de bi-carbonaat oplossing in de slagaders gespoten die lijden naar het orgaan en de tumor. Zelfs bloed en bot kanker kan effectief behandeld worden met intraveneuze bi-carbonaat, wel kan het dan weken tot maanden duren voordat de patiënt volkomen genezen is van de kanker.

Maar nog steeds is dit niets in vergelijking met het vaak jaren lange en weinig succesvolle behandel traject van de reguliere geneeskunde met Chemo kuren en bestraling. Als je iemand kent met Kanker en de artsen willen die persoon helpen met Chemo of bestraling stuur hem dan alsjeblieft dit artikel. Want ook al kan Kanker behandelen zo makkelijk zijn, als er eenmaal chemo door het systeem is gespoeld is de schade onoverzichtelijk en kan het heel snel achteruitgaan en is zelfs behandelen met Bi-carbonaat een uitdaging.

boek-kanker-schimmelIk prijs de behandeling van Dokter Tulio Simoncini, alhoewel ik inmiddels andere middelen weet om nog makkelijker dezelfde resultaten te behalen dan met bicarbonaat.  + het blijft een symptoom behandeling. Een tumor is het uiteindelijke resultaat van een langdurige Candida infectie in organen, het is een symptoom een gevolg van een oorzaak, een reactie van het lichaam. Dat dit effectief de behandelen valt is een grote vooruitsprong voor de geneeskunde en vroeg of laat kunnen ze de successen behaald met deze methode niet meer ontkennen. Maar dit zal zeker nog tientallen jaren duren. De kanker industrie is enorm en Bi-carbonaat is niet patenteerbaar. De gemiddelde behandeling  van een tumor met Bi-carbonaat kost slechts 60 cent aan bi-carbonaat en is vaak al met 1 tot 3 behandelingen doeltreffend. Vergelijk dit maar eens met de 6884 euro die gerekend wordt door ziekenhuizen voor het toedienen van een chemokuur per patiënt. En dat de  gemiddelde kanker patiënt een 1e en 2e lijns chemo kuur krijgt dit wil zeggen 2x in enkele dagen per opname. Er rekening mee houdende dat de gemiddelde kanker patiënt 2x een complete chemo behandeling ondergaat voordat hij geneest OF overlijdt zijn we dus minimaal 27.536 euro armer met zijn allen. Ja met zijn allen! Want de patiënt betaalt de rekening niet. De verzekering. En al deze kosten worden op 1 bult gegooid en gedeeld door het aantal verzekerden die hier gezamenlijk de prijs voor betalen. En het zijn de ziekenhuizen, chemo fabrikanten en verzekeraars die hier mega winsten behalen, die wellicht hun intenties om een beter en goedkopere behandel methode te ontwikkelen kunnen beïnvloeden.

Los van het feit dat ik iedereen sterk wil aanmoedigen meer onderzoek te doen naar alternatieve behandelingen van Kanker zoals die met Bicarbonaat, intraveneuze vitamine C en in mijn ogen de meest waardevolle met MMS, wil ik iedereen ook sterk op het hart drukken dat hoe succesvol een behandeling ook zal zijn, Kanker een symptoom is. Een reactie van het lichaam op een uiteindelijk veel andere oorzaak namelijk Candida. Maar kijk nog verder en besef dat Candida wordt getriggerd en in stand gehouden door andere specifieke oorzaken. En veel mensen weten dit niet en negeren daarom de symptomen die zich al vele jaren van te voren openbaren. Zoals schimmel infecties op de huid en in de slijmvliezen, zoals Chronische vermoeidheid en vele andere symptomen van Candida die je terug vindt in de Candida zelf test op mijn website. Dokter Tullio Simoncini zegt dus niet dat Candida gegarandeerd tot Kanker leidt, maar wel dat Candida gegarandeerd de oorzaak is van Kanker

En mocht jij nu weten dat je een Candida infectie hebt, denk dan niet ach wat maakt het uit, mocht mijn lichaam ooit overgaan tot de vorming van tumoren dan ga ik gewoon behandelen met Bi-carbonaat, in de toekomst zullen veel meer klinieken dit vat wel gaan gebruiken. Want ook al is het effectief, als je vervolgens niet je leefstijl aanpast, is het dweilen met de kraan open en is het een kwestie van tijd tot dat het weer mis gaat. Pas op het moment dat je inziet dat hoe wij nu leven ons ziek maakt. Je moet snappen dat alle rommel die wij consumeren, gifstoffen in ons eten, straling in onze broekzak en woningen en extreme overconsumptie van suiker en koolhydraten leiden tot Candida en het in stand houden. En dat de oplossing tegen Kanker niet alleen ligt in de beste behandel methode maar in je leefwijze en het herkennen van de symptomen van Candida en hier mee aan de slag gaan, allang voordat de lichaam überhaupt over moet gaan tot de vorming van tumoren. En hier moet je in deze tijden heel bewust van zijn.

Je moet heel bewust zijn over wat je wel en niet moet eten, want als je het laat afhangen van de overheid of de voedingsindustrie voordat er veranderingen komen, dan kan je wachten tot je een ons of 150 kilo weegt en je lichaam bezwijkt door de vele jaren van terreur. Ik ben zelf jaren ziek geweest door Candida en hardnekkig als het is, door mijn voedingspatroon blijft het af en toe terug komen en ik weet als geen ander wat ik hier tegen moet doen, en dat lukt ook steeds zonder problemen. Echter permanent mijn leven ‘beteren’ blijkt zelfs voor mij extreem moeilijk en dit zal voor de komende generatie nog VEEL moeilijker worden. Omdat wanneer je lang gezond en Candida vrij wil blijven, je je eigenlijk compleet moet afkeren van hoe ons huidige maatschappij in elkaar steekt en wat normale voeding en leefstijl gewoonten zijn. Ik ben nog maar 26 jaar oud en ben in een totaal andere wereld opgegroeid dan de gemiddelde persoon die dit zal lezen. Ik ben opgegroeid in het tijdperk waarin het normaal was dat kinderen het brood wat ze van papa en mama mee naar school krijgen weggooien en verruilen voor snoep en frisdrank wat op elke school overvloedig aangeboden wordt. Voor mij persoonlijk is het erg moeilijk werkelijk ‘gezond’ te leven. Ik ben net zoals alle andere jongeren gewend geraakt aan de zoete verleidingen. De gemakkelijke happen. Groente is smerig en koekjes zijn lekker. Bruinbrood of witbrood, makkelijke keuze witbrood is veel lekkerder. En ‘s avonds eten we het liefst dikke lappen vlees vol antibiotica resten. En dit eetpatroon vol suiker en snelle koolhydraten is enorm verslavend en houdt ons bijna allemaal in de tang en als jij dat ontkent dan wordt het hoog tijd dat je je ogen opent.

kennis is macht

Kennis is macht en dit werkt twee kanten op, mensen onwetend houden maakt ze kwetsbaar, afhankelijk en makkelijk te manipuleren. Verandering begint pas als je wat met de opgedane kennis doet. Help alsjeblieft mee met het verspreiden van deze informatie en help anderen, want hoe meer mensen EISEN dat voedingsfabrikanten rekening houden met onze gezondheid hoe meer ze dit zullen doen. 10 Jaar geleden had geen enkele supermarkt biologische groenten en vlees, en nu ELKE supermarkt zelfs de Lidl en de Aldi, omdat meer en meer mensen zich bewust worden van de gevaren in onze voeding. Maar hoe mooi dit ook is, ga niet zitten wachten tot de oplossing uit een andere hoek komt. Wat jij in je mond steekt bepaal je zelf. Of je je laat vaccineren bepaal je zelf, of je allemaal risicovolle stralingsbronnen zoals Wi-Fi en dect waar van we geen enkel besef hebben wat dit op lange termijn met ons doet in huis haalt, bepaal je zelf.
Of jij jou Candida negeert of aanpakt, bepaal je zelf. Net zoals alle gevolgen hiervan, goed of slecht, uiteindelijk voor niemand anders dan jezelf zullen zijn.

Rechts in beeld zie je een aantal Social media deelknoppen, alvast bedankt!

937502405