Page content

Straling, Candida en Kanker

Als er iets niet begrepen wordt door de wetenschap is het wel waarom hoog frequente straling van GSM/UMTS/Wi-Fi en Dect bij sommige mensen veel invloed heeft op hun welzijn en bij anderen niet (of nauwelijks) wordt opgemerkt. Ik ga je hier uitleggen waarom dit zo is en waarom het extreem belangrijk is dat jij jezelf hiertegen beschermt.

Wetenschappers snappen ook niet waarom straling bij sommige mensen tumoren veroorzaakt en bij anderen weer niet. Geen mens is gelijk, maar giftige stoffen die persoon A ziek maken zullen hoogstwaarschijnlijk ook persoon B ziek maken. Tenzij persoon B antistoffen bezit die A niet heeft, zoals mogelijk is tegen o.a. virussen. Maar tegen straling maak je geen antistoffen, want het is geen tastbare stof voor ons immuunsysteem.

Het grootste gezondheidsrisico vormt gepulseerde straling van draadloze technologieën zoals de GSM- en UMTS masten waar de hele wereld in snel tempo mee vol gebouwd wordt. Ongewenst als zo’n UMTS mast voor velen zal zijn, WI-FI/UMTS(3G) zenders op telefoons, internet modems en ‘slimme energiemeters’ hebben ook hun plaats veroverd binnen onze woning.

Niemand ter wereld kan voorspellen of er lange termijn gezondheidseffecten zullen blijken, want nog nooit eerder op deze planeet is een dergelijk ‘experiment’, waar iedereen vrijwillig aan mee lijkt te doen, uitgevoerd. Ook al gebruik jij je mobieltje of jouw draadloze Wi-Fi internet maar een uur per dag, de straling die er vanaf komt gaat 24/7 door. En straling van bijvoorbeeld GSM/UMTS masten die vaak midden in woongebieden staan gaat ook gewoon door, zonder dat je weet hoeveel straling er eigenlijk vanaf komt.

Dit is trouwens geen gewone staling, maar gepulseerde straling. Gepulseerd wil zeggen dat het signaal in plaats van constant een heel zwak signaal is, zoals met straling nodig voor de ontvangst van je FM radio, het signaal  honderden tot duizenden keren per minuut zeer sterk maar relatief kort is. Mensen en dieren horen en voelen deze straling niet. Althans, we zien ze er niet direct op reageren. Bomen en insecten wel, is gebleken uit onderzoek, maar dat even terzijde, want ik wil het nu over ons eigen menselijke lichaam hebben. In ons lichaam leven toxine producerende organismen zoals Candida-gisten en -schimmels. Wat gepulseerde straling doet met Candida creëert een zeer gevaarlijke situatie.

Candida komt voor als een gist en een schimmel en leeft bij ieder van ons. Bij de één heel beperkt in de darmen, wat de normale situatie is, bij de ander in het bloed, we spreken dan over een Candida infectie. Deze laatste situatie is waar deze hele website over gaat. Ruim 15% van de Nederlandse bevolking kampt met een milde Candida infectie die nog maar weinig klachten veroorzaakt.

schimmels en straling

5% van de Nederlanders heeft inmiddels een zware infectie ontwikkeld met veel klachten en gezondheidsrisico’s, vaak zonder te weten dat deze klachten gerelateerd zijn aan Candida. De kans om als gezond persoon een Candida infectie op te lopen wordt namelijk door de medische wetenschap ontkend. Alleen mensen die aids of kanker hebben komen in aanmerking voor verder onderzoek. Veel mensen hebben dan ook geen flauw benul van de omvang van dit maatschappelijke gezondheidsprobleem.

In dit revolutionaire hoofdstuk presenteer ik de missende schakel tussen straling en Candida. Van de normale huis-, tuin- en keukenstraling van elektrische apparaten tot draadloze technologieën, Candida gisten en schimmels zijn er erg blij mee! Straling is dus voor velen onder ons niet zo onschuldig als fabrikanten van deze technologieën ons en onze overheden willen doen geloven.

Een schokkende ontdekking: ik was zelf al jaren geleden tot de conclusie gekomen dat straling van GSM en UMTS masten, Wi-Fi modems, Dect telefoons, maar ook van mijn eigen mobieltje, invloed had op hoe ik mij voelde. Ik heb daarom al jaren geleden Wi-Fi maar weer de deur uit gedaan en zette ‘s nachts mijn telefoon op vliegtuigmodus waardoor ik merkbaar beter sliep en met minder ‘ochtend moeheid’ wakker werd. Toen wist ik nog niet dat dit kwam omdat Candida-schimmels de meeste toxines produceren terwijl wij slapen, en dat straling überhaupt invloed had op het gedrag van Candida.

Bezocht ik mensen die wel Wi-Fi of Dect in huis hadden, dan merkte ik na zo’n 30 tot 60 minuten dat ik me niet lekker begon te voelen en kreeg ik last van hoofdpijn en lichte duizeligheid. Ik wist dat ik een  chronische Candida infectie had maar begon te twijfelen of mijn algehele gezondheidsklachten nu als oorzaak de Candida hadden of misschien toch meer door de binnenshuis meetbare straling van GSM en UMTS masten in de buurt van mijn huis kwamen.

Voor een lange tijd gaf ik straling de schuld van mijn (chronische) vermoeidheidsklachten. Ik dacht dat ik er gewoon overgevoelig voor was want daar hoor je wel eens voorbeelden van. Wist ik toen maar wat ik nu weet: dat het probleem toch wel net iets anders in elkaar zit. Maar goed, we leren door vallen en opstaan, dus hoe vaker ik val hoe meer ik leer. Ik theoretiseer net als Einstein veel over de missende link tussen oorzaak en gevolg, iets waar ik trouwens ook enorm van geniet.

Omdat ik Candida en straling lange tijd los van elkaar bleef zien en toch andere mensen met dezelfde klachten door straling wilde helpen, specialiseerde ik mij in het meten van straling in woningen. Ik adviseer al jaren (al voor dat ik DokterCandia.nl begon) over het beperken van straling afkomstig van bronnen buiten de woning, en indien nodig leer ik mensen hoe ze dit kunnen afschermen.

Waardoor 99% van de mensen al binnen 2 weken merkbare verbetering in de slaap, minder vermoeidheid en minder spierklachten rapporteren. Het was pas toen ik het werk van de Italiaanse oncoloog (specialist in kanker) dr. Tullio simoncini ontdekte en zijn boek ‘kanker is een schimmel’ las, dat ik het verband begon te zien tussen straling en Candida.

Image20

Deze oncoloog heeft 10 jaar geleden ontdekt dat de Candida schimmel aan de bron staat van elke vorm van tumoren. Hij behandelt tumoren op geheel eigen manier door een sterk ontzurende stof (bakzout) rechtstreeks in de ader te spuiten die naar de tumor leidt, waardoor de Candida schimmels binnenin de tumor afsterven en de tumor binnen enkele weken verdwijnt. De kosten voor die behandeling is 60 eurocent en 95% van zijn patiënten geneest en zelfs nog 50% van de terminale (regulier opgegeven) patiënten.

 

Zet dit maar eens tegenover 2.1% van de mensen die kanker overwinnen dankzij chemotherapie behandelingen. Of tegenover de kosten van een tweedaagse chemokuur  a €12.000! Uiteraard is dr. Simocnini ontdaan van zijn titels toen dit uit kwam. Dit is een voorbeeld voor alle anderen die het ook maar in hun hoofd durven te halen af te wijken van chemo, opereren en bestraling.

Doe je dit, dan is je carrière als arts voorbij! Mensen vragen wel eens aan mij, Kaj waarom doe je geen medische opleiding? Simpel: ik heb geen zin om achterhaalde niet werkende theorieën te moeten leren om vervolgens mensen aan het ‘pillen’ lijntje te houden in plaats van te helpen echt beter te worden. Mensen die een dergelijke universitaire opleiding volgen voelen zichzelf heel slim, in mijn ogen zijn ze gewoon niet bewust genoeg om zelf op onderzoek uit te gaan, op zoek naar de waarheid achter de waarheid.

De oorzaak achter de oorzaak. Zo ook met kanker, wat heeft het voor zin om te behandelen als je de oorzaak niet begrijpt? Chemo is schieten met hagel. Maar dan wel met diamanten hagel die 12.000 euro per keer kost. En gemiddeld krijgt een kankerpatiënt toch al snel drie tot zes keer Chemo.

 

Gezien één op elke drie mensen sterft als gevolg van kanker, die dus vroeg of laat behandeld moet worden met chemo, hoef ik jou vast niet te meer te vertellen waarom zijn bevindingen en methoden in de doofpot worden gestopt.

Wat mij ook niets verbaasde want ik ben zelf jarenlang van het kastje naar de muur gestuurd door de, door de farmaceutische industrie getrainde, specialisten en zij weten echt niet alles, zeker niet over kanker. Dat geven ze ook toe: kanker is een mysterie volgens hun en ze ontkennen in alle toonaarden te begrijpen hoe het komt! We leven in een wereld waar niets meer geheim is, maar kanker is een mysterie? Mensen word wakker!

Goed, hoe kom ik van kanker en Candida nou bij ‘straling’ terecht?

ik ging me naar aanleiding van deze revolutionaire visie van deze oncoloog, die zijn tijd ver vooruit is, maar eens wat meer verdiepen in wat er allemaal kanker veroorzaakt, en met een andere blik naar kanker gerelateerde ziekten kijken. Iets waar ik me eigenlijk nooit zo mee bezig hield want kanker is en blijft een nare ziekte waar je het liefst zo ver mogelijk bij vandaan blijft.

Maar één op de drie mensen overlijdt er aan en als Candida werkelijk aan de bron ervan staat, dan hebben we een groot probleem. Want de kans op een Candida infectie als je geen kanker of Aids hebt wordt door de medische industrie (die veel geld verdient aan de behandelingen), zoals ik al zei, ontkend.

 

Bescherm jezelf tegen straling met

mijn orgonite healing disc, ik maak

ze persoonlijk met de hand!

Download de brochure.

Het past niet binnen de reguliere medische protocollen en iedereen die naar de huisarts gaat omdat hij wil laten controleren of hij last heeft van een Candida infectie wordt voor gek verklaard. De afgelopen 6 jaar heb ik geleerd dat Candida helemaal niet zo onschuldig is als mensen denken en tot een enorm scala aan ‘van het kastje naar de muur’ syndromen kan leiden.

Toen ik kanker begon te bestuderen viel ik van de ene in de andere verbazing over de overeenkomsten tussen alles wat ik de afgelopen jaren had geleerd over dat wat bijdraagt aan het in stand houden van een Candida infectie. De oorzaken en problemen gerelateerd aan Candida kwamen sterk overeen met die, die door wetenschappers in verband worden gebracht met het ontstaan van of verergeren van kanker.

Ik weet enorm veel van Candida, en weet enorm veel van ‘straling’. Ook weet ik dat straling een grote rol kan spelen in de ontwikkeling van tumoren. Het is niet voor niets dat als er een röntgenfoto gemaakt moet worden de verpleegkundigen achter loden wanden moeten staan op het moment dat de foto wordt gemaakt, of dat UMTS antennebouwers absoluut niet in een antennemast mogen werken terwijl de antennes aan staan.

Nu ik wist dat Candida aan de basis van tumoren stond kon ik het niet helpen mezelf af te vragen: kan het zo zijn, dat ‘straling’ in het voordeel van Candida werkt en hem op de een of andere manier helpt? Mijn antwoord was: Natuurlijk!, want straling beïnvloedt volgens studies het immuunsysteem, en van een verzwakt immuun- systeem profiteert Candida.

Dus ik begon de mensen die ik persoonlijk behandelde voor Candida te adviseren over straling ten gevolge van apparaten in hun woning en hoe hier verantwoord mee om te gaan. Dit gaf een verbetering van de klachten bij ongeveer 50% van de mensen. Dat viel me tegen, zat ik fout of deden zij wat verkeerd?

Ik ging de straling meten bij de mensen die niet opknapten (bij hen die hier toestemming voor gaven). Na het elimineren van straling veroorzaakt door apparaten in eigen woning mat ik bij bijna al deze mensen veel te hoge waarden afkomstig van telefoonmasten in de buurt of van straling van buurtbewoners.

Ik mat waarden van gemiddeld 100 tot 500 microWatt per vierkante meter. 20-100x zo hoog als de  maximaal verantwoorde waarde van 5 microWatt per m2. Wat mensen vaak over het hoofd zien is het in huis hebben van een ‘slimme energie meter’, vaak zonder dit te weten, die als je er niet wat tegen doet, zeer sterke straling veroorzaakt.

Omdat hij om de 10-20 minuten tot wel 100 seconden lang via UMTS(3G) gegevens over jouw energie gebruik doorstuurt. Na al deze straling te hebben afgeschermd knapten ook deze mensen aanzienlijk op en herstelden ze veel sneller van hun Candida infectie. En belangrijker nog: de kans op een terugval was merkbaar kleiner geworden ten opzichte van de mensen die weigerde mee te werken aan het stralingonderzoek.

Verzwakt de volgens de overheid onschuldige straling ons immuunsysteem nou werkelijk zo erg dat Candida als een malle tekeer kan gaan of was hier meer aan de hand? Ik besloot de invloed van hoog frequente gepulseerde straling, zoals gebruikt voor Wi-Fi, gsm, UMTS en dect op het gedrag van schimmels te testen. Ik beklede twee 100% synthetische maar wel lucht en licht doorlatende dozen van 50x50x40cm met een speciale straling reflecterende stof. (katoen waar zilver in is verweven). In elke doos zette ik een vers bakje aardbeien, gekocht op het zelfde moment bij dezelfde winkel uit dezelfde tree van dezelfde oogst.

Door de straling werende stof was het meetbare niveau aan straling in de dozen zo goed als niets. Vervolgens plaatste ik een Wi-Fi modem met externe voeding, om opwarming in de doos te voorkomen, in één van de dozen. Wi-Fi is een simpele gepulseerde stralingstechniek voor draadloos internet, die veel mensen in hun woning hebben.

Het lijkt veel op de straling van UMTS. Omdat ik geen UMTS-mast bezit maar wel een Wi-Fi modem, heb ik mijn test gedaan met Wi-Fi, maar met UMTS/GSM/DECT zijn naar verwachting vergelijkbare resultaten meetbaar. Wi-Fi zit ook op je smartphone en zendt 24/7 een gepulseerd signaal uit, ook als je hem niet gebruikt. Mijn doel was te onderzoeken of de voor het oog onzichtbare maar aanwezige schimmels op aardbeien zich anders zouden ontwikkelen onder belasting van hoogfrequente gepulseerde straling zoals Wi-Fi en dect en gsm straling.

Al na 3 dagen was het verschil duidelijk zichtbaar. De aardbeien onder invloed van straling beschimmelde als een malle tegenover de aardbeien in de doos afgeschermd van elke vorm van straling, die ook wel beschimmelde, maar met een snelheid en omvang die ik gewend was van aardbeien. Hieronder een foto waar de 2 bakjes verse aardbeien op staan, 1 week na het begin van het onderzoek. Het linker bakje stond onder een belasting van 1700 µW/m² en 24 V/m en het rechter bakje stond zonder Wi-Fi met slechts een belasting van 0.1 µW/m² en 1 V/m.

schimmels en straling

Naast het overduidelijke feit dat onder belasting van straling de natuurlijke schimmels aanwezig op de aardbeien (schimmel soorten onbekend) veel agressiever groeiden verloren de Wi-Fi aardbeien ook veel sneller vocht. De aan Wi-Fi staling blootgestelde aardbeien verloren in 7 dagen 32 gram, en de aardbeien afgeschermd van straling maar 16 gram.

Of dit enkel door de schimmel ontwikkeling komt weet ik niet. Indien je belang hebt bij de dagelijkse meetwaarden van beide bakjes, incl. gewicht, temperatuur en luchtvochtigheid, neem gerust contact met me op. Tevens zou ik graag contact hebben met iemand die dit experiment met mij wil herhalen onder klinische omstandigheden, zodat we los van de groeisnelheid ook de toxiciteit van de schimmels kunnen monitoren.

Ik had niet verwacht dat het verschil in ontwikkeling van schimmels (vanaf het moment dat je voeding koopt) zo groot was. Het is dan ook zorgwekkend dat juist restaurants, waar voeding opgeslagen en bereid wordt, vol hangen met Wi-Fi modems voor de ‘gratis Wi-Fi’. Candida komt niet alleen in ons lichaam voor als schimmel, maar ook als gist. Ter aanvulling op mijn onderzoek besloot ik daarom dezelfde opstelling te gebruiken om te onderzoeken of gist zich ook agressiever ging gedragen onder belasting van straling.

Ik maakte 524 gram vers brooddeeg met gist en suiker en verdeelde het tot op de gram nauwkeurig over 2 identieke glazen. Ze waren dan ook even vol. Na 30 minuten rijzen was duidelijk te zien dat de gist aanwezig in het glas belast met straling veel sneller suiker omzette in koolzuurgas dan de gist in het stralingsvrije glas. Gezien Candida als schimmel EN gist in ons lichaam voorkomt begon ik me toch wel erg zorgen te maken over de combinatie van straling en Candida.

gist en straling

Was ik nou werkelijk de enige ter wereld die het verband legde tussen schimmels en gisten in ons lichaam en straling? Ik had eerder op internet gezocht maar kon toen niets vinden. Hoog tijd voor een nieuwe zoektocht en deze keer vond ik een ARTS die inmiddels tot dezelfde wonderbaarlijke maar verontrustende conclusie was gekomen.

Aan de andere kant van de wereld nota bene! De van oorsprong Duitse medische arts, Dr Dietrich Klinghardt MD PhD (klik op naam voor video), die momenteel in Amerika woont en daar EN in Duitsland een kliniek heeft voor mensen met autisme, was op hetzelfde spoor geraakt.  (Youtube1 over straling, Youtube2 over schimmel in straling)

Dietrich-Klinghardt

Na 20 jaar patiënten met autisme behandeld te hebben viel het hem op dat er in rap tempo mensen met een lichte of zware vorm van autisme bij kwamen alsof het een epidemie was, zo erg. Maar hij begreep niet waarom.

Hij ontdekte dat kinderen van mensen met autisme vaak autistisch geboren werden of dat na enkele jaren autisme tot uitdrukking kwam, terwijl het zo goed als niet erfelijk was, dus ging hij op zoek naar de relatie tussen autisme en de ontwikkeling van autisme bij kinderen en volwassenen die zonder autisme worden geboren. Net zoals ik, in dezelfde tijd zonder hem te kennen, op zoek was gegaan naar de  relatie tussen straling, Candida en de vorming van kanker.

Hij ontdekte dat straling de toxische belasting in het lichaam en daarmee de klachten van autisme verergerde. Hij ontdekte dat die verhoogde toxische belasting afkomstig was van schimmels en van bacteriën zoals de bacterie die de ziekte van Lyme veroorzaakt. Het is dan ook niet vreemd dat ook mensen met Lyme rapporteren verhoogd gevoelig te zijn voor draadloze straling.

Hij vertelt in één van zijn video’s dat hij  een bevriend collega die in een laboratorium werkte een onderzoek liet doen met schimmels. (Helaas noemt hij geen naam), ik denk niet dat het onderzoek officieel is gepubliceerd, wanneer ik meer weet dan pas ik dit artikel aan.

Dit deed deze laborant op vergelijkbare wijze als mijn onderzoek. Het werd gedaan in een laboratorium met apparatuur waarmee hij het aantal toxines die de schimmels uitscheiden kon meten. Tot hun verbazing produceren de schimmels blootgesteld aan alledaagse stralingswaarden tot 600% meer toxines dan de controle kweken beschermd tegen straling. (Ik zou dit graag persoonlijk een keer reproduceren met een 100% pure Candida Albicans kweek, wie oh wie helpt me?)

Tot 600x meer toxines? Dat moest toch bij zijn patiënten die over waren gestapt van bedrade naar draadloze technologieën te zien zijn. Het mooie is dat Dr. Dietrich Klinghardt in staat was om tot 20 jaar terug in de tijd te gaan in zijn patiënten dossiers. Hij analyseerde al zijn patiënten die jarenlang constant waren en een plotselinge verergering van autisme toonden.

 

 

Zoals gezonde kinderen van 8 jaar die onverklaarbaar op zeer korte termijn qua ontwikkeling terug- vielen naar het niveau van een 5 jarige waarbij er sprake was van een toegenomen waarde aan toxines in hun lichaam, zonder duidelijke reden. Hij kwam keer op keer tot de conclusie dat klachten verergerd waren na het introduceren van Wi-Fi en/of dect in de woning, of na het plaatsen van een slimme energiemeter (3g) door het energie bedrijf.

In Amerika zijn deze signalen trouwens NOG sterker dan hier in Nederland en in Duitsland. Ook kon hij via publieke databases achterhalen (zoals in Nederland een Antenneregister bestaat) dat er rond de tijd dat de klachten verergerden een telefoon of UMTS mast in de buurt was geplaatst die er voorheen niet stond. Allemaal factoren die, zoals hij en ik nu hebben geleerd, de toxine productie van schimmels zoals Candida beïnvloeden en schimmels sneller en veel agressiever laat groeien.

wanneer een nieuwe patiënt zich bij zijn kliniek meldt, de woning en met name de slaapkamer doormeten op straling en deze te beperken en af te schermen. Volgens hem werkt dit beter dan de vitamine- , hormoon-  en psychologische therapieën die hij tot op heden als enige behandelmethode gebruikte. Voor een video van deze arts, met meer uitleg, zie mijn youtube kanaal (deze staat achter in dit boek).

Het werk van oncoloog Dr. Tullio Simoncini, mijn eigen experiment en de bevindingen van Dr. Dietrich Klinghardt waren voor mij een echte oog opener en ik hoop ook voor jou. Ik realiseerde me dat de twee dingen waar ik mij al jaren los van elkaar in specialiseerde: straling en Candida, nauw in verband met elkaar stonden.

Het is dan ook niet voor niets dat ik bij een positief Candida bloedonderzoek mensen sterk aanraad de woning te laten doormeten op straling. Zoals je op mijn diagnose pagina kan lezen gaat mijn voorkeur altijd uit naar een combinatie van een straling onderzoek bij de patiënt thuis, gecombineerd met een Candida bloedonderzoek, want ook al vind ik geen Candida, straling is niet gezond en er zijn 5000+ wetenschappelijke studies om dat te onderbouwen.

zendmasten in amsterdamLinks: gsm en UMTS masten in Amsterdam zoals vermeld in het Antenne register.

Als je op de verrekijker op deze website klikt kan je bovendien zoeken op postcode. De hoeveelheid draadloze technologie zoals deze masten en de kracht van de straling zal niet minder worden, het zal alleen maar meer en meer en meer worden. De reacties die dit zal hebben op ons lichaam en de vorming van schimmels zal alleen maar heftiger en heftiger worden.

Candida reageert op straling alsof het aangevallen wordt, en produceert ter bescherming van zichzelf meer toxines en vermenigvuldigt zichzelf sneller. Door de grotere aantallen candida gisten wordt er meer koolzuurgas geproduceerd, wat verzurend werkt op het lichaam. Ook al beschermen de toxines de Candida niet tegen straling, hij kan en weet niet beter dan dit te doen.

Omdat de Candida veel agressiever en sneller gaat groeien en alles op alles zal zetten om te overleven, zal de Candida veel moeilijker te behandelen zijn, zo niet onmogelijk. In het verleden, denk 20 jaar geleden, werden er met een dieet en supplementen betere resultaten bereikt in de behandeling van Candida. Besef daarbij dat 20 jaar geleden er nog geen UMTS masten bestonden, geen Wi-Fi modems en geen dect telefoons, en ook geen dect babyfoons en ga maar door !

Wat heel duidelijk te zien is in de afgelopen 20 jaar is de zeer sterke toename van chronische aandoeningen, zoals CVS/ME, waarbij Candida een belangrijke rol speelt. Dan kan je wel Candida aanpakken met een dieet en supplementen maar als Candida zich tegelijk blijvend agressief opstelt en alles op alles zal zetten om te overleven, omdat hij continu denkt aangevallen te worden, zal de behandeling veel minder goed werken, zal herstel veel langer op zich laten wachten en is de kans dat Candida na de behandeling als een malle weer terugkomt veel en veel groter.

En ja, het is jammer dat het allemaal zo is, al die ongevraagde straling van gsm en UMTS masten. Het is jammer dat telefoonmaatschappijen onze woningen mogen vervuilen met straling waarvan niemand de lange termijn effecten weet. Zij niet, de overheid niet, ik niet en jij niet!

Wat dat betreft doen we, net zoals met E-nummers met z’n allen mee aan een grootschalig en levensgevaarlijk experiment. En nee, je hoeft je mobieltje niet op te offeren. Het Wi-Fi modem in huis en je mobiel uitzetten wanneer je het niet gebruikt scheelt al 90% van de totale belasting van Wi-Fi. En bel jij midden in de nacht? Nee! zet je mobiel dan op vliegtuigmodus, dan gaat alle staling uit.

Sowieso moet dat ding de hele dag in je zak zitten, op 2mm afstand van je lichaam, of niet? Wist je dat volgens patiënt ervaringen Candida al sterk reageert in een slaapomgeving met stralingswaarden boven de 5 microWatt per m2. In een gemiddelde woning ZONDER interne stralingsbronnen is nog steeds minimaal 20 microWatt per vierkante meter meetbaar afkomstig van telefoon en UMTS masten waar jij niet om hebt gevraagd en die jij, ook al zou je het willen, niet uit kan zetten.

Wist je dat op scholen kinderen meer klachten over hoofdpijn, en concentratiestoornissen melden bij waarden vanaf 50 microWatt per vierkante meter en dat daarom in veel landen Wi-Fi op basis-scholen verboden is? Wist je dat ‘slimme energiemeters’, zoals inmiddels in 40% van de Nederlandse woningen is geïnstalleerd, meerdere malen per minuut meer dan 2000 microWatt per m2 uitstralen (gemeten op 1 meter afstand)?

En nu de klap op de vuurpijl: wist je dat de toegestane maximale waarde aan microWatt per m2 in onze woningen door de Nederlandse overheid is vast-gesteld op tien miljoen microWatt per vierkante meter. Kijk, daar komen we dus nergens mee, dit is gewoon een vrijbrief voor de telefoonmaatschappij om te doen wat ze willen, met levensgevaarlijke gevolgen op de lange termijn.

Ik daag elke politicus en beleidsvoerder van Vodafone, KPN of

T-mobile uit zich 2 weken bloot te stellen aan de helft van deze waarde, dus slechts 5 miljoen microWatt per m2  en daarna zullen we hem of haar eens vragen of het werkelijk verantwoord is deze straling de rest van zijn of haar leven te verdubbelen. Alhoewel, ik denk niet dat deze politicus of beleidsvoerder dit na twee weken nog na zal vertellen. Maar maak je geen zorgen, dit experiment is heel verantwoord hoor! Het kan allemaal geen kwaad volgens de overheid. Nou ik ben benieuwd!

Dus volgens de overheid is het allemaal prima en kan straling geen kwaad. 95% van de mensen merkt niets van de staling. En schrijft eventuele klachten toe aan andere dingen, of heeft gewoon nog niet te lijden onder de lange termijn gevolgen. En veel mensen die dit lezen zullen denken: “hoe kan iets wat door de overheid wordt getolereerd nou slecht voor ons zijn”? WELKOM in de ontwaakte wereld…. goede morgen!

Schadelijke invloeden vind je overal om ons heen: giftige E-nummers zoals aspartaam in onze voeding, fijnstof in de lucht en giftige stoffen zoals kwik in vaccinaties en als klap op de vuurpijl synthetische nep vitaminen in duizenden voorverpakte voedingsmiddelen. Dit maakt ons steeds zieker en zieker.  Allemaal onder toezicht van de overheid, kan allemaal geen kwaad!

Nee dat kon asbest 50 jaar geleden ook niet, super veilig spul. De overheid baseert zijn bewering t.a.v. straling op metingen die alleen rekening houden met mogelijke opwarming van de lichaamstemperatuur. Ja je leest het goed, verder dan dat hebben ze niet gekeken, beetje mager onderzoek voor iets wat door ons hele land wordt geïnstalleerd en 16+ miljoen mensen potentieel schade kan toebrengen op de lange termijn.

Feit is dat de overheid geen rekening houdt met wat straling doet met het gedrag en toxiciteit van organismen in ons lichaam. Feit is dat zij uitgaan van kortdurende blootstelling, niet van jarenlange, wat zeg ik, de aankomende levenslange belasting van deze straling.  Zij kijken niet naar het verband met de toegenomen schaal van problemen die deze schimmels in ons lichaam veroorzaken.

Dus leer jezelf beschermen tegen deze stress factor van Candida. Want stress is het, niet alleen voor onze ‘cellen’ maar nog meer voor de Candida schimmels die inmiddels bij zeker 20% van de mensen in het bloed en organen voorkomen, waar ze absoluut niet horen. De gevolgen van straling op deze zeer toxische schimmel zullen op termijn erg gevaarlijk voor onze gezondheid zijn en wetenschappers van over de hele wereld komen meer en meer met bewijzen, waar ik er hier een aantal van weergeef. 80% van de mensen tot 50 jaar slaapt met een gsm naast het bed. 90% van de jongeren geeft aan sociaal afhankelijk te zijn van een smartphone.

Onderzoek onder 29.000 kinderen toonde aan dat kinderen 500% meer kans hebben op de ontwikkeling van een hersentumor indien ze voor 20 jarige leeftijd dagelijks een mobiel gebruikten. Dit is nog maar het topje van de ijsberg, want zij zijn nu pas rond de 30 jaar oud. wat de toekomst zal leren weet niemand. In 80% van de Nederlandse woningen is volgens de Duitse bouwbiologische richtlijnen meer straling afkomstig van gsm en UMTS masten aanwezig dan verantwoord. Volgens hen zijn  ’extreme afwijkingen’ zeer gevaarlijk,  maar de Nederlandse overheid bestempelt het als 100% veilig!

Symptomen die toegekend worden aan elektrostress:

(gevoeligheid voor straling)

Ernstige vermoeidheid

Duf, slaperig, duizelig

Hoofdpijn, migraine, griepgevoel

Concentratieproblemen, onrust

Depressiviteit, gejaagdheid

Huidproblemen

Spierpijn, -spanningen of -slapte, kramp

Pijnlijke gewrichten

Functiestoornissen van het centrale en autonome zenuwstelsel, hormonale veranderingen.

 

De klachten komen vaak in combinatie voor. Ze lijken op die van het chronisch vermoeidheidssyndroom en fibromyalgie.

Herkenbaar? Juist: dit zijn stuk voor stuk typerende Candida symptomen! Veroorzaakt door de toxines die Candida uitscheidt. Net zoals de symptomen van ME/CVS en  fibromyalgie. Besef dat al deze dingen niet los van elkaar staan. Het zijn, zoals je in alle andere artikelen op mijn website hebt kunnen lezen, verschillende benamingen voor de gevolgen van één ziekmaker: Candida.

Een ieder die dit leest en meent licht overgevoelig te zijn voor GSM/UMTS/DECT of Wi-Fi straling raad ik aan de Candida zelftest te doen en een afspraak met mij te maken voor een Candida bloed onderzoek, want het is niet alleen de straling die je ziek maakt, het is vaak ook de Candida en als je deze niet aanpakt zijn de gevolgen uiteindelijk rampzalig.

Dat schimmels en gisten gevoelig zijn voor straling blijkt wel uit het PEF (pulsed electic fields) systeem. Dit wordt momenteel gebruikt om groenten. fruit en sappen tot wel 10x langer houdbaar te maken (zogenaamt ‘vers’ te houden). Deze producten worden kort bloot gesteld aan een extreem krachtig gepulseerd hoogfrequent elektromagnetische veld. Net zoals Wi-fi, gsm en dect maar dan een stuk intenser.

Deze krachtige straling dood schimmels, gisten en bacteriën binnen enkele seconden zonder dat het product opwarmt (zoals met een magnetron) maar laat volgens de industrie vitamines en andere cellen van het voedsel met rust.

Schimmels en gisten, Candida is dus gevoelig voor straling. Veel gevoeliger dan dat de mens is. Omdat wij dagelijks worden bloot gesteld aan relatief tot de in PEF gebruikte lage veldsterkten aan straling reageert de Candida hier op. Candida ziet het als een aanval, een bedreiging. De straling is niet sterk genoeg om hem te doden maar strest Candida waardoor hij agressiever groei gedrag gaat vertonen, meer toxines zal produceren en dus meer klachten veroorzaakt. De reden dat bellen met een mobiele telefoon bij enkelen kan leiden tot kanker komt dus niet door de straling zelf maar door de Candida.

Dit is ook de reden dat autisten gevoelig zijn voor straling want aan de basis van autisme staat altijd een Candida, parasitaire of bacteriële infectie maar meestal een combinatie van deze drie. Het is erg zonde dat ook hierin de reguliere geneeskunde tekort schiet en het laat overkomen alsof autisme een ongeneeslijke ziekte zou zijn, een afwijking in de hersenen, complete onzin. Bestook gezonde hersenen met genoeg toxines en je krijgt vanzelf autistische symptomen.  Nu vergt het behandelen van een autist wel een iets andere aanpak dan je in dit boek aantreft. Wil je dat ik je hier bij help neem dan contact met mij op ik heb hier goede ervaringen mee.

Straling is niet gezond, voor niemand niet maar zeker niet voor mensen met een Candida probleem. Voor hen is dit zelfs een erg gevaarlijke situatie. We leven met zijn alleen in een groot experiment. We hebben onze wereld in rap tempo vol gebouwd met zenders zonder goed te weten wat dit nou eigenlijk met onze lichamen doet, of  met de organismen binnen ons lichaam. Hier was toen we begonnen met dit ‘experiment’ niet voldoende onderzoek naar gedaan. Maar nu is er geen weg meer terug, niemand wil nog zonder zijn mobiel en een kabel in zijn laptop pluggen voor internet is te onhandig. Toch zijn de recentere onderzoeken en berichten van wetenschappers op zijn minst verontrustend te noemen

Bescherm jezelf tegen straling met mijn orgonite healing disc, ik maak ze persoonlijk met de hand! Download de brochure.

 

 

 

 

 

 

Praktijk: Herstartjegezondheid.nl

 

Leuk artikel? Stem!
[Total: 5 Average: 4.6]

 

(medische disclaimer)

937502405