Page content

Candida bron van ziekte: dieet

Het boek/ebook:  ‘Candida bron van ziekte’, en een candida-dieet van ten minste 4 maanden waar we kijken naar alle oorzaken van candida. Ik wil u absoluut geen suikerfobie aanpraten. Het is niet zo dat u wanneer u candida hebt nooit meer suiker mag eten. Het is ook niet zo dat als u een keer een reep chocolade eet uw candida direct weer helemaal terug is.

Wat u met het dieet doet is de candida verzwakken om hem uit te roeien. Dit doen we met 4 regels, die hand in hand samengaan. U moet u aan al deze 4 regels houden, wilt u succesvol en snel genezen van uw candida-infectie. 25% van de informatie uit: candida bron van ziekte kunt u lezen op deze website maar er is nog zo veel meer wat u echt moet weten.

candida

De stappen die u gaat nemen zijn:

Candida geen eten meer geven door suikers en sterk geraffineerde koolhydraten te vermijden.

-De candida kapotmaken met natuurlijke kruidensupplementen die een schimmeldodende werking hebben en door voeding te eten met schimmeldodende werking. 

-Ontzuren door minder verzurend te eten en meer alkaliserend voedsel te eten zodat de candida zich niet meer prettig voelt in uw bloed en dit aan te vullen met een natuurlijk mineralen supplement die ontzuurt en ontgift. 

-Uw immuunsysteem en lever ontlasten door geen gist, schimmels en kunstmatige smaak- en zoetstoffen + specifieke e-nummers te eten en door geen alcohol, koffie en thee te drinken.

 

candida dieetSchrik niet als uw klachten tijdelijk iets erger worden in de eerste paar weken dat u het dieet volgt. Doordat de candida doodgaat, krijgt uw lichaam er een extra taak bij: alle dode schimmelcellen opruimen en dit kost energie. Ik hoor regelmatig van patiënten dat ze zo opzagen tegen de verandering in hun voedselpatroon, maar dat ze nu niet meer terug zouden willen, omdat ze simpelweg zoveel meer energie hebben en zich elke dag zoveel beter voelen.

 

 

 

 

 

Praktijk: Herstartjegezondheid.nl

 

Leuk artikel? Stem!
[Total: 8 Average: 4.8]

 

 

937502405