Page content

Het Candida bron van ziekte dieet

 


Het boek/eBook Candida bron van ziekte een Candida-dieet van ten minste 4 maanden waar we kijken naar alle oorzaken van Candida. Ik wil je absoluut geen suikerfobie aanpraten. Het is niet zo dat je wanneer je Candida hebt nooit meer suiker mag eten. Het is ook niet zo dat als je een keer een reep chocolade eet je Candida direct weer helemaal terug is. Wat je met het dieet doet is de Candida verzwakken om hem uit te roeien. Dit doen we met 4 regels, die hand in hand samen gaan. Je moet je aan al deze 4 regels houden, wil je succesvol en snel genezen van je Candida-infectie. 25% van de informatie uit het candida bron van ziekte kun je lezen op deze website maar er is nog zo veel meer wat je echt moet weten.

download ebook kaj de vries

De stappen die je gaat nemen zijn:

Candida geen eten meer geven door suikers en sterk geraffineerde koolhydraten te vermijden.

-De Candida kapot maken met natuurlijke kruidensupplementen die een schimmeldodende werking hebben en door voeding te eten met schimmeldodende werking. 

-Ontzuren door minder verzurend te eten en meer alkaliserend voedsel te eten zodat de Candida zich niet meer prettig voelt in je bloed en dit aan te vullen met natuurlijke mineralen supplement welke ontzuurt en ontgift 

-Je immuunsysteem en lever ontlasten door geen gist, schimmels en kunstmatige smaak- en zoetstoffen + specifieke e-nummers te eten en door geen alcohol koffie en thee te drinken.

 

Schrik niet als je klachten tijdelijk iets erger worden in de eerste paar weken dat je het dieet volgt. Doordat de Candida dood gaat krijgt je lichaam er een extra taak bij, alle dode schimmelcellen opruimen en dit kost energie. Ik hoor regelmatig van patiënten dat ze zo opzagen tegen de verandering in hun voedsel patroon, maar dat ze nu niet meer terug zouden willen, omdat ze simpelweg zoveel meer energie hebben en zich elke dag zoveel beter voelen.

 

p.s. bovenaan de pagina staat een Facebook deel knop, delen wordt zeer gewaardeerd.

 

 

Leuk artikel? Stem!
[Total: 6 Average: 5]

 

 

937502405