Page content

Het Candida dieet

Als je wilt weten wat je wel en niet mag eten om uiteindelijk van een Candida-infectie af te komen en waar je verder op moet letten, download dan het eBook of klik hier om de gedrukte versie te bestellen, inclusief een DVD met de film ‘Candida – bron van ziekte’. Doe het nu, als je het nog niet hebt gedaan! Het is enorm waardevol en er staat veel meer in dan alleen een anti-Candida-dieet.

candida

Met alleen een anti-Candida-dieet heb je tegenwoordig helaas veel minder kans om een Candida-infectie te overwinnen. 20 jaar geleden lukte dat misschien nog, maar de wereld en daarmee alle factoren die invloed hebben op het ontstaan en instandhouden van een Candida-infectie, zijn de afgelopen 20 jaar compleet veranderd.

candida dieet

Onderschat niet de schade die een Candida-infectie toebrengt aan je lichaam! Steeds meer wetenschappers van over de hele wereld bevestigen de gigantische omvang van het Candida-probleem. Bij Candida-overgroei worden meer dan 50 verschillende toxines geproduceerd die op langere termijn  desastreuze gevolgen hebben voor je lichaam. Leer hoe je Candida kunt herkennen en wat je er tegen kunt doen. Download nu mijn eBook.

 

 

 

 

 

Praktijk: Herstartjegezondheid.nl

 

 

Leuk artikel? Stem!
[Total: 16 Average: 4.7]
937502405