Page content

Wat is Candida?

Candida is een schimmel infectie en de, door de farmaceutische industrie best verborgen bron van chronische ziekte. Het is een gist dat al duizenden jaren bij zo goed als alle mensen en dieren in de darm voorkomt en na onze dood muteert naar een schimmel.

Candida draagt na het overlijden bij aan een versnelde ontbinding van het lichaam. Candida kan volgens de medische literatuur dus geen kwaad zolang je nog in leven bent echter door een snel stijgend aantal factoren muteert deze gist al naar een schimmel terwijl wij nog in leven zijn. Met het gevolg dat Candida de laatste 30 jaar uitgegroeid is tot doodsoorzaak nummer  één. Candida is de werkelijke oorzaak van onder andere:

Chronisch vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie, ADD/ADHD, lekkende/spastische darm, longziekten zoals astma en COPD, huidklachten zoals eczeem, reuma en als klap op de vuurpijl: kanker.

candida

Want wat blijkt: de reden waarom  het lichaam over gaat tot vorming van tumoren is helemaal geen groot mysterie met duizenden verschillende oorzaken maar slechts één: Candida, welke veel andere symptomen kan hebben. Alle, tot op heden aangewezen verantwoordelijken voor kanker zoals alcohol, roken, synthetische stoffen, slecht dieet, vaccinaties en medicatie, straling van UMTS/GSM, pesticiden en stress hebben dan ook stuk voor stuk één overeenkomend opmerkelijk gevolg: het wakkert een chronische Candida infectie aan.

Miljoenen Nederlanders lopen op dit moment rond met een sluipmoordenaar en hebben geen enkel benul dat het bestaat. Want de medische industrie weet onze aandacht handig af te leiden van de werkelijkheid door bijvoorbeeld angst te zaaien over virus en bacteriële infectieziekten. Terwijl slechts 1,37% van de mensen hier aan overlijd.  Tel hier alle verkeersdoden en  moord/zelfmoord slachtoffers bij op, dan nog kom je niet over de 3,5%, een giller in vergelijking met het percentage mensen wat sterft aan ziekten die het directe gevolg zijn van langdurige Candida belasting. Dit percentage doodsoorzaken zit nu al boven de 50%, Candida is dus een echte sluipmoordenaar!

 

doodsoorzaken nederland

Chronische ziekten met Candida aan de basis zijn de melkkoe van de farmaceutische industrie en deze ontkent dan ook in alle toonaarden dat een Candida infectie bij ”gezonde” mensen die geen aids of kanker hebben kan voorkomen.  Bijna iedereen draagt de onschuldige Candida gist bij zich en zeker 20% daarvan de gemuteerde Candida schimmel. Deze pathogeen (ziekmaker) is bijzonder efficiĂ«nt en ver geĂ«volueerd. Zo wordt de Candida zowel als gist en als schimmel onontkoombaar van moeder op kind overgebracht. De Candida kan in zijn meest voorkomende natuurlijke vorm: een gist, op zich weinig kwaad. De Candida gisten worden onder controle gehouden door goedaardige darmbacteriĂ«n en blijven daarom binnen de darm.

 

Echter door diverse factoren, met name (overmatige) suiker consumptie gecombineerd met gebruik van medicatie zoals antibiotica, maagzuurremmers en de anticonceptiepil, door straling of virus (griep/pfeiffer) en bacteriële infecties (Lyme)  kan de natuurlijke balans in de darmen verstoord raken en zal Candida zijn kans grijpen. Candida zal dan muteren naar een schimmel die vervolgens door de darmwand heen groeit. Dan komt hij in de bloedbaan terecht waar hij absoluut niet hoort en waar Candida de bron zal zijn van vele verschillende bekende, maar tot op heden door de reguliere geneeskunde onverklaarbare ziektebeelden.

Omdat het immuunsysteem zo goed als altijd faalt deze infectie onder controle te krijgen spreken we dan over een chronische Candida infectie. Er ontstaat door de jaren heen een breed scala aan uiteenlopende maar herkenbare klachten waar chronische vermoeidheid een onvermijdelijke factor van is. Vaak worden deze klachten genegeerd en ontstaat het idee dat het ‘normaal’ is met deze klachten te leven.

Maar ook uitwendig kunnen op het eerste gezicht negeerbare klachten ontstaan zoals acne, zwemmers eczeem en kalknagels. En indien deze dingen gelijk weer over gaan vormen zij geen probleem, dit kan iedereen wel eens overkomen. Het immuun systeem lost deze schimmel infecties bij een gezond persoon binnen 3 weken op. Blijf je langer dan een paar weken of zelfs maanden last houden van acne/eczeem, vochtblaasjes op handen of voeten die uitdrogen tot droge schrale plekken.

(Teen)nagels de dankzij een gele gloed niet meer doorzichtig zijn enz., dan moet je deze symptomen niet negeren. Als deze constant terug blijven komen is dit altijd het gevolg van een inwendig infectie probleem: Candida. Candida is in staat om meer dan 50 verschillende signaalstoffen te produceren waarmee hij hormonale processen binnen ons lichaam kan beïnvloeden. Onderschat de status van evolutie van deze schimmel niet! De meest bekende is het vermogen onze suiker spiegel te manipuleren zodat we meer zin in suiker en koolhydraten krijgen.

Deze signaal stoffen kunnen samen met andere giftige stoffen uit voeding die normaal gesproken niet worden opgenomen zoals geur- kleur- en smaakstoffen (E-nummers) de hersenen bereiken. Waar ze onze neurotransmitters  prikkelen  waardoor ziektebeelden als depressie, ADD, ADHD en autisme kunnen ontstaan. Wat geen ‘ziekten’ zijn maar symptomen van een onderliggend probleem: Candida en de door Candida veroorzaakte lekkende darm. Tevens scheidt Candida een sterk verzurende giftige alcohol achtige stof uit genaamd Aceetaldehyde.

Aceetaldehyde werkt onder andere bacterie dodend en is zijn enige verdediging tegen de goedaardige darm bacteriĂ«n, ze zijn natuurlijke vijanden. Aceetaldehyde is tevens een afbraak product van ethanol beter bekend als ‘alcohol’ en verantwoordelijk voor de symptomen van een kater: hoofdpijn, duizeligheid, lusteloosheid, pijnlijke of vermoeide spieren, overgevoeligheid voor externe prikkels en vermoeidheid. Deze zijn vanwege de Aceetaldehyde die de Candida uitscheid dan ook allemaal klachten van een Candida infectie.

Eenmaal in de bloedbaan is het de taak van het Immuunsysteem en de witte bloedcellen om de Candida op te ruimen. De Candida leeft van glucose (suiker). Ons westerse voedingspatroon zit vol met suikers en koolhydraten die door het lichaam worden omgezet in glucose. Hierdoor groeit de Candida snel en is hij vaak op korte termijn te sterk voor het immuun systeem. Er ontstaat nu een chronisch gezondheidsprobleem dat niet vanzelf over gaat en uiteindelijk via vele schakels op lange maar soms ook korte termijn fatale gevolgen kan hebben.

Als de persoon geen actie onderneemt zal hij alleen maar zieker worden. Maar in tegenstelling tot bacteriële infecties is de Candida schimmel/gist net zoals bepaalde virussen enorm slim en ver geëvolueerd. Wetenschappers beginnen momenteel pas recentelijk een tipje van de sluier op te lichten hoe geavanceerd virussen en schimmels werken, en hier de voor en nadelen van in te zien. Hoe het generatie op generatie kan worden overgedragen zonder dat de gastheer komt te overlijden. Candida leeft al duizenden generaties bij mens en dier in de darmflora.

En dit gaat ook prima, zolang de balans in de darmen niet verstoord wordt maakt het ons zolang we leven niet ziek. Het is niet het doel van de Candida gist om zijn gastheer te doden terwijl hij nog leeft. Maar door bepaalde omstandigheden zoals veranderingen in de zuur en suiker graad van het bloed zal deze gist geactiveerd worden en muteren naar een schimmel. Hierdoor verandert Candida in een voor het immuun systeem zo goed als oncontroleerbare ziekmaker.

Als Candida de kans krijgt om te muteren naar een schimmel om vervolgens door de darmen heen te groeien dan zal hij dit doen.  Candida zal in de bloedbaan terecht komen en zich gaan nestelen in onze organen. Hier kan hij voor een dermate erge overgroei in het lichaam zorgen dat door het immuunsysteem de noodtoestand wordt uitgeroepen.

Het lichaam zal zijn laatste redmiddel inzetten om de lokale infecties onder controle te krijgen. Er worden cellen gevormd rondom de schimmel infecties om zo te proberen de infectie in te sluiten. Indien dit niet werkt zullen deze cellen constant worden geprikkeld en getriggerd om zichzelf te blijven delen. Met als gevolg een ongecontroleerde celdeling, dit is wat men noemt een ‘tumor’.

kanker is een schimmel candida albibans tumor

Dit hoeft niet per definitie iets negatiefs te zijn. Het begint altijd met een ‘goedaardige tumor’. In de meeste gevallen is deze methode van het lichaam doeltreffend om de Candida overgroei in het betreffende weefsel onder controle te krijgen en zullen de goedaardige tumor cellen na het overlijden van de Candida weer oplossen.

Er is meer dan voldoende onderzoek beschikbaar wat indiceert dat de meeste mensen tientallen zo niet honderden tumoren ontwikkelen die zichzelf weer oplossen. MAAR: doordat de Candida zich steeds agressiever tegen deze tumor vorming zal gaan gedragen zullen ook de tumorcellen hier weer op reageren totdat het lichaam zogenaamd ‘doorslaat in het delen van tumor cellen’.

Deze tumor cellen rondom de Candida infectie lijken zich vervolgens onbeheerst te vermenigvuldigen en we spreken dan over een kwaadaardige tumor. Echter dit gebeurt niet, indien de Candida middels andere manieren zal worden gedood. Dan zullen de cellen onmiddellijk stoppen met delen en zal de tumor beginnen te slinken en uiteindelijk weer volledig oplossen.

Dat ongecontroleerde celdeling de oorzaak is van kanker is binnen de reguliere geneeskunde een bekend probleem maar waarom het lichaam dit doet is volgens hen Ă©Ă©n groot ‘mysterie’. Wel weten we dat deze op hol geslagen (Candida killer) kankercellen ook op andere plekken in het lichaam terechtkomen waar ze de Candida zullen aantreffen en zich ook daar ongecontroleerd gaan vermenigvuldigen en zo voor secundaire tumoren zorgt. Men spreekt dan over uitzaaiingen.

De tijd die tussen het eerste moment van infectie, het doorbreken van de darmwand, het lange ziektebeeld en uiteindelijk de mogelijke vorming van kanker zit verschilt sterk per persoon. Want of en wanneer het lichaam dit uiteindelijk doet is afhankelijk van vele factoren. Bij de een kan dit een paar jaar zijn, bij de ander vele tientallen jaren, of hij/zij sterft voor dat dit kan gebeuren aan een andere doodsoorzaak.

Of dit zal gebeuren wordt bepaald door hoe het immuunsysteem reageert op de Candida infectie. Met name andere immuun verstorende invloeden kunnen sterk bijdragen aan de invloed van de Candida infectie op het lichaam en het gedrag van het immuunsysteem in het algemeen.

Je hoeft maar te kijken naar algemeen bekende oorzaken die door de wetenschap inmiddels al in verband zijn gebracht met kanker, ook al is er tot op heden geen verklaring vanuit de reguliere geneeskunde waarom deze dingen daadwerkelijk kanker veroorzaken. Alleen dat ze het doen, maar waarom weten ze niet. Denk aan resten van pesticiden en chemische toevoegingen in ons voedsel, straling zoals gsm en  Wi-Fi, hulpstoffen uit vaccinaties, drank, roken, drugs enz.

Besef dus heel goed dat het niet deze stoffen op zichzelf zijn die kanker veroorzaken maar dat Candida aan de basis staat van eerder genoemde ziektebeelden en uiteindelijk elk type kanker. Besef dat ‘kanker veroorzakende dingen’ niet zelf kanker veroorzaken. Dit is ook nooit bewezen. Bepaalde factoren worden in verband gebracht met het ontstaan van kanker maar OF en hoe ze dan daadwerkelijk kanker veroorzaken is voor de medische wetenschap nog onduidelijk.

Wat wel duidelijk is, is dat ze het immuunsysteem verzwakken of in gedrag beĂŻnvloeden en bijdragen aan de vorming van kankercellen. Voor een meer technische uitleg in beroepsmatige taal die ook per type tumor specifiek ingaat op waarom Candida altijd aan de basis staat van die specifieke soort kanker kan ik het boek ‘Kanker is een schimmel’ aanraden van de Italiaanse arts en oncoloog Dr. Tullio Simoncini. Een oncoloog die tumoren behandelt door een oplossing met ontzurend Natrium Bicarbonaat rechtstreeks in de tumoren, of de slagaders die naar het orgaan met tumoren leiden, te injecteren en door in het geval van bloed- of botkanker de patiĂ«nt voor een paar weken aan een infuus te zetten.

Dit alles zonder dat hierbij een operatie of bestraling nodig is. Een behandeling die, volgens hemzelf indien dagelijks uitgevoerd, in 90% van de gevallen de kanker tumoren binnen vijf dagen laat slinken en binnen enkele weken volledig laat verdwijnen. Nee, dit is geen wondermiddel. Dit is natrium bicarbonaat. Ook wel bekend als bakzout. Een grondstof gemaakt uit steenzout d.m.v elektrolyse en hulp van Co2.

En er valt ook niet veel aan te verdienen want het middel is vrij verkrijgbaar en resulteert in een kanker behandeling die in totaal slechts 60 cent kost. Ik ken nog veel meer middelen die slechts enkele tientjes kosten en 10x effectiever zijn dan chemo. Zet dat maar eens af tegen de 12.000 euro die een twee daagse chemo kuur kost voor de zorg verzekeraars (lees bevolking) en die behandeling krijg je vaak twee tot drie keer. Het feit dat één op de drie mensen vroeg of laat met kanker te maken krijgt is verschrikkelijk maar kan voor anderen ook enorm lucratief zijn.

En statistieken die aantonen dat maar 2.1% van de patiĂ«nten de behandelingen overleeft worden weg gemoffeld. Niet gek ook want zou jij een behandeling accepteren als je een mooie informatie folder krijgt waar heel groot op staat: de beste kanker remedie, wel 2.1% van de mensen leeft na 5 jaar nog. Of ga je dan verder kijken? Miljarden euro’s worden jaarlijks geĂŻnvesteerd in het in stand houden van deze industrie. Ondertussen houden ze de focus op onderzoeken die aantonen wat allemaal kanker kan veroorzaken om zo de spotlights van de werkelijke oorzaak van kanker af te houden (candida) die hun natuurlijk al lang bekend is.

Denk je nou echt dat de moderne wetenschap met haar  briljante uitvindingen zoals Nano robots even groot als een bloedcel kanker niet kan begrijpen? Ze kunnen virussen genetisch aanpassen om complete bevolkingen op hun knieën te krijgen door gewenste eigenschappen toe te voegen of weg te nemen. De wetenschap is zo ver ontwikkeld, het weet werkelijk alles maar dan ook alles tot op atomisch klein nano niveau te doorgronden. Denk jij dat de wetenschap werkelijk zo dom is dat ze niet kunnen begrijpen hoe en waarom kanker tumoren ontstaan?

Dat ze echt geen idee hebben wat de bron is van onder andere het chronisch vermoeidheidssyndroom en fibromyalgie en reuma? Dan is het hoog tijd dat je ontwaakt. In werkelijkheid komt het zo goed als altijd neer op een ongezond dieet vol koolhydraten en suikers die aan de ene kant de perfecte voedingsbodem vormen voor Candida. En aan de andere kant wordt dit vaak gecombineerd met verschillende immuunsysteem verzwakkende factoren. Soms bekend zoals fast-food maar soms ook zo verdraaid en gepropageerd zoals bijvoorbeeld gsm’s en vaccinaties dat zelfs artsen geloven dat ze volkomen veilig zijn.

Zoals ook chemische namaak vitaminen die verkocht worden alsof het echte vitaminen zijn. Dode kunstvitamine die de opname van natuurlijke echte levende vitamine belemmeren en op grote schaal door onze voeding worden vermengd. Vaak verborgen als E-nummers maar ook regelmatig open en bloot gepromoot op de verpakking als zijnde ‘gezond’ want wie twijfelt er nou aan toegevoegde vitamines dat kan toch niets dan goed zijn!

Al met al zijn er een boel dingen vandaag de dag die een Candida infectie kunnen triggeren maar slechts Ă©Ă©n die hem in stand kan houden en dat is glucose. Dit is de vorm van suiker die door het lichaam wordt omgezet uit onder andere fruit en kristal suikers maar ook uit koolhydraat rijk voedsel zoals brood, pasta, aardappels en rijst. Ja je leest het goed, eigenlijk alles wat de afgelopen 100 jaar ‘normaal’ is geworden om te eten. Niet gek dat het aantal diabetes en kanker patiĂ«nten de afgelopen 100 jaar ook enorm is toegenomen.

De grootste trigger van een chronische Candida infectie zelf is denk ik toch wel medicatie die de darmflora consequent op langere termijn verstoort zoals maagzuur remmers, antibiotica uit vlees, de anticonceptie pil, corticosteroĂŻden en het allerergste wat je voor je darm flora kan doen: een breed spectrum antibiotica kuur. Andere factoren die Candida kunnen veroorzaken zijn zware virusinfecties zoals griep.

Met name een Chronisch Epstein Barr virus (ziekte van Pfeiffer/Klierkoorts) waar 80% van de volwassenen ooit mee besmet is en 30% van die mensen weken tot jaren ziek van is geweest is blijkt een bekende trigger van een Candida infectie. Deze, maar ook andere infecties zoals een verwaarloosde Borrelia (ziekte van Lyme) is wat ik regelmatig zie in mijn praktijk. En regulier krijg je nooit de juiste diagnose omdat men test op antistoffen die het lichaam na enkele maanden stopt te maken. Al deze zaken kunnen namelijk de darmflora dermate ontregelen en/of het immuun systeem tijdelijk verzwakken,

dat Candida zijn kans kan grijpen om vanuit een relatief onschuldige gistvorm te muteren naar een agressieve schimmel. Iets wat hij normaal pas doet na het overlijden van zijn gastheer. En dan zit je met de gebakken peren. Mensen gaan naar de huisarts en die stuurt ze na lang aandringen naar de specialisten maar zelfs zij kunnen niet helpen. Zij werken namelijk volgens vaste protocollen en volgens hen kan Candida niet bij gezonde personen buiten de darmen in de bloedbaan overleven. Volgens hen kan Candida alleen bij mensen met ernstige immuun verstorende aandoeningen zoals HIV en kanker in het bloed overleven.

Wat bevestigd wordt door recente onderzoeken die aantonen dat 80 tot 95% (verschilt per onderzoek) van de mensen met kanker, Candida schimmels in zijn bloed heeft. En omdat de reguliere geneeskunde niet in Candida als bron van ziekte gelooft, beweert/gelooft deze dat het enkel een gevolg kan zijn van ziekte in plaats van de bron van ziekte. Dus kom je bij hen geen stap verder. Onverklaarbaar vermoeid = chronisch vermoeidheidssyndroom, onverklaarbare darmklachten = spastische darm syndroom.

Onverklaarbaar hyper actief gedrag = ADHD. De signaalstoffen van Candida en giftige stoffen uit onze voeding die door je lekkende darm in de bloedbaan terecht komen rommelen met onze hersenen. En ja dan krijg je concentratie stoornissen, of afwijkend hyperactief gedrag omdat bepaalde neurotransmitters worden over gestimuleerd. Het aanpakken van de darm en de infecties helpt.

Het is niet voor niets dat ik in mijn praktijk ‘herstart je gezondheid’ succesvol zeer uiteenlopende ziekte beelden behandel: vermoeidheidsklachten, burn-out, eczeem, longklachten, depressies, pijn klachten zoals fibromyalgie en reuma. Infectie ziekten zoals Candida en de ziekte van Lyme staan vaak aan de basis van uiteenlopende ziektebeelden. Het is daarom heel belangrijk eerst de juiste diagnose te stellen.

Dit doe ik met bloedonderzoek onder de microscoop en met een Bruce Copen Mars III, een computer gestuurd energetisch diagnose systeem. Daarna behandel ik mensen met ’fotonen therapie’ een revolutionaire nieuwe therapie uit Duitsland die het mogelijk maakt binnen een paar behandelingen ZONDER streng dieet van je Candida af te komen.  Voor meer informatie kijk je op herstartjegezondheid.nl

Tegenwoordig is iedereen ‘ziek’. We hebben allemaal wel wat, volgens het centraal bureau statistieken hebben we 5,3 miljoen chronisch zieken in Nederland. De werkelijk oorzaken van al deze zogenaamde ziekten en syndromen zijn ‘onbekend’. Maar wie bereid is zijn ogen te openen beseft dat het is niet vreemd is dat planten, dieren en mensen massaal ziek aan worden zijn.

Onze planten worden ziek en kwetsbaar door uitgeputte landbouwgronden en worden met kunstmest en pesticiden overeind gehouden. Vervolgens worden onze dieren kwetsbaar door het gebrek aan nutriënten en moeten ze met ladingen nep vitaminen en preventieve antibiotica op de been worden gehouden om de slacht te kunnen halen. Vervolgens eten wij vitamineloze groenten vol pesticiden met vlees van zieke dieren vol antibiotica. Candida grijpt zijn kans en wij worden ziek. We krijgen te maken met chronische klachten zonder duidelijke oorzaak en twee van de drie mensen ter wereld sterft uiteindelijk aan kanker.

Ik stond laatst nog bij de bakker en vroeg waarom alle bakkers nou opeens spelt brood verkochten. Het antwoord was dat meer en meer mensen intolerant worden voor de gluten uit tarwe en dat in spelt minder gluten zitten. Dus dan gaan ze dat maar eten. Ja dat is natuurlijk dweilen met de kraan open op die manier blijf je gewoon doorwerken aan het opbouwen van deze intolerantie.

En dat is normaal!? Mensen weten helaas niet beter omdat ze niet begrijpen wat een intolerantie nou eigenlijk is, en dat Candida hier een oorzaak of gevolg van kan zijn. Mensen staan niet stil bij de gevolgen op langere termijn omdat ze dom gehouden worden door de voeding en farmaceutische industrieën. Want patenteerbare synthetische vitamines, E-nummers, pesticiden en kunstmest zijn BIG BUSINESS!

Chronisch zieke mensen die tot hun dood aan de symptoom bestrijdende medicatie zitten die hen nooit ‘geneest’ zijn BIG BUSINESS! Draadloze communicatie zoals smartphones en draadloos Wi-Fi internet en andere draadloze technologieĂ«n die ons beetje bij beetje ziek maken en houden zijn voor de medische industrie dus ook BIG BUSINESS.

En zo kan ik wel even door gaan want mensen lopen blijkbaar massaal met oogkleppen op! We willen geloven in de goede intenties van de mensen achter al deze grote industrieĂ«n. We gaan er van uit dat ze het allemaal ‘voor ons’ doen en totaal geen eigen belangen hebben in het verhaal maar ze verdoezelen zaken die de negatieve kanten van hun technologieĂ«n aan tonen. Ze overtuigen overheden van de veiligheid van hun producten. Denk aan het aantal E-nummers wat de afgelopen 20 jaar exponentieel is gestegen in onze voeding, waarvan bewijsbaar zeker de helft van deze E-nummers lab-ratten op de Ă©Ă©n of andere manier ziek maakt.

Geen ambtenaar die hier naar kraait. We gaan er massaal vanuit dat overheden ons behoeden tegen alles wat gevaarlijk is en alles voor ons regelt ook al is in het verleden meerdere malen gebleken dat dit niet zo is (denk aan asbest, softenon, DES dochters enz.) We zijn lui geworden en worden in slaap gesust met domme spelletjes op onze mobieltjes en inhoudsloze entertainment programma’s op TV.

Begrijp me niet verkeerd ik geloof in de goede eigenschappen van de mens maar beseft ook dat de laatste duizend jaar slechts één eigenschap een allesoverheersende invloed heeft gehad op de shit waar we nu dagelijks onder te lijden hebben namelijk de onstilbare machtsdrift van de elite. Geld = macht. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de wereld van grote industrieën niet draait om het welzijn van ons of onze planeet maar om geld.

Het is ook niet verwonderlijk dat 95% van al het geld op de wereld in handen is van slechts 5% van de mensen en dat de rijkste 50 mensen ter wereld meer geld bij elkaar hebben dan de rest van de wereld inclusief alle overheden aan schuld hebben. Als jij liever je kop in het zand wil steken dan je hier druk over maken prima, dat is dan jou keuze.

Maar besef dat je dan in een sprookje leeft waarvan ook jij vroeg of laat enorm ziek van kan worden en blijven van de gevolgen van hetgeen waar jij je ogen voor sluit. Want vroeg of laat zal Candida dan ook bij jou zijn kans grijpen. Het begint het met milde vage maar typerende klachten. Ga je naar de huisarts,

die schrijft je wat symptoombestrijding voor die Candida en zijn symptomen verergert. Geen probleem dan gaat de dosis gewoon omhoog of krijg je er nog wat andere type pillen bij en zo kom je in een vicieuze cirkel terecht. En niemand gaat deze VOOR JOU doorbreken want zo is het systeem niet bedacht. Nee, dat kan alleen jij doen want de wereld is in slaap gesust en de grote bedrijven achter het wereld tournee hebben de touwtjes in handen.

Mijn gratis  eBook is dan ook veel meer dan enkel een dieet om tijdelijk, zeg een paar maanden of jaren van Candida af te raken. Want ben jij van plan om nog slechts een paar jaar te leven? Ik niet, ik ben 26 jaar oud en sta aan het begin van mijn leven en wil toch minimaal 100 jaar oud worden en ik hoop jij ook. Maar besef wel dat als je niet begrijpt wat Candida is en wat je er tegen kan doen deze leeftijd behalen zo goed als onmogelijk zal zijn. Stop met lui zijn, ontwaak, onderneem actie. Geld is macht, kennis is macht!

Het aantal factoren wat Candida veroorzaakt en in stand houdt is niet met een pilletje op te lossen. Het probleem zit hem in onze lifestyle, en ook  wat we met zijn allen consumeren. Dus….. download mijn eBook, doe de zelftest en leer alles over Candida en hoe je er vanaf komt.

 

 

 

 

Praktijk: Herstartjegezondheid.nl

 

Leuk artikel? Stem!
[Total: 39 Average: 4.6]

 

937502405